Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kurtaran | Rolling 🐎KEYFEKEDER🐎

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurtaran

🐎KEYFEKEDER🐎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,634
2,858
113
Kurtaran gereken yerde dağıtım yapabilirsin çok güzel. Ama 2500 kasan varken takip eden 2 kişiye 250 şer atıp 2k la devam etsen daha şık olurmuş. Ben öğlen hedef 1k olmasına rağmen 902 olmuştu 100 bi maça attım gelsede gelmesede 2 kişiye 250 dedim.
Sen bir başkasın metom adamsin 🤔🤔

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Kurtaran gereken yerde dağıtım yapabilirsin çok güzel. Ama 2500 kasan varken takip eden 2 kişiye 250 şer atıp 2k la devam etsen daha şık olurmuş. Ben öğlen hedef 1k olmasına rağmen 902 olmuştu 100 bi maça attım gelsede gelmesede 2 kişiye 250 dedim.
Son kpon gelince 500 eb250 frebet aldirir betcooldan 😅

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,767
3,919
113
Dagitim yapıyorsun biliyorum farkındayım ona birsey diyemem haddim değil sen burda rol konusu acmissin millet gelip 2 saat senin rolünü takip ediyor sen onlari görmemezlikten gelirsen ayip olur benim sana tek demek istediğim bu baska birsey yok yani
Nacizane bende bisey diyicem bol şans diliyoruz yani bi like atmak zor değil başkalarına atılıyor sanki ben essek başıyiz ne bu ego anlamıyorum sadece bu arkadaş değil roll açan çoğu kişi sadece kendi tanıdıklarına teoki veriyor seçerken de aynı şekilde seçiyor hoş değil

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,556
9,018
113
Resmi wonnda gelmiştir Tebrikler canooo daim olsun 🧿

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,911
22,303
113
Nacizane bende bisey diyicem bol şans diliyoruz yani bi like atmak zor değil başkalarına atılıyor sanki ben essek başıyiz ne bu ego anlamıyorum sadece bu arkadaş değil roll açan çoğu kişi sadece kendi tanıdıklarına teoki veriyor seçerken de aynı şekilde seçiyor hoş değil
Ben sana daha beterini soyliyimmi odul attığım adam bile aradan 2 saat geciyor konu açıp insanı görmemezlikten geliyor herseyin basinda saygı gelir ve bu forumda saygıyı hak eden insan sayısı maalesef çok azdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...