- 18,971
- 8,050
- 113
Pardons Yanlış konuAntalya askı
Pardons Yanlış konuAntalya askı
O kimCüneyt Babayı kaldırmışsın haydaaaaa
Yıl başından sonra falan 154k parayı vurmuştuk. Bir kaç günde geri kaybettikMandalina reis ne zaman vurucaz parayı
Cüneyt Arkın, profil resminden bahsediyorum
Oda bize yaramadı dost kazanç olmayınca şekilden şekle giriyoruz oda olmuyor vallaCüneyt Babayı kaldırmışsın haydaaaaa
Heee erhoCüneyt Arkın, profil resminden bahsediyorum
Cüneyt Arkın gideli çok olduHeee erhobende Cüneyt Arkın gitti zannettim
Hayırlısı beeOda bize yaramadı dost kazanç olmayınca şekilden şekle giriyoruz oda olmuyor valla
Dost ben tek olsam valla sorun etmezdim o kadar kimsede kazanç olmuyor artık herkes dipte suan ne zman karaya çıkarız bilinmiyorHayırlısı bee
Benim konuyu kapattılar çok uğramıyorum artık zaten😀Dost ben tek olsam valla sorun etmezdim o kadar kimsede kazanç olmuyor artık herkes dipte suan ne zman karaya çıkarız bilinmiyor
Genel herkesin kapattılar dost sadece senin konu kapanmadıBenim konuyu kapattılar çok uğramıyorum artık zaten😀
1000 sayfaya yaklaşmıştin o kadar emek çöpe gittiBenim konuyu kapattılar çok uğramıyorum artık zaten😀
He öyle mi oldu. Ne bilim gruplaşma oluyor filan yazmış başkan.Genel herkesin kapattılar dost sadece senin konu kapanmadı
Aynen o yuzden baskan hepsini kapatırdı bu konuda kapanır konu sahibi aktif degildi o yzuden bu konu gözden kacmisHe öyle mi oldu. Ne bilim gruplaşma oluyor filan yazmış başkan.
Senin gibi konuları kapatacaklarina saçma sapan konularin açılmasını engellleseler daha mantıklı olurduHe öyle mi oldu. Ne bilim gruplaşma oluyor filan yazmış başkan.
Yok mersinPardons Yanlış konu
ÇorumYok mersin
Bi 250 salda rolling yapalımYok mersin
Salla başı al maaşıBi 250 salda rolling yapalım