- 12,760
- 6,056
- 113
Dm at demem ondandi onu sorcaktim sanaKral nasıl olabilir adamlar 2 saat takip etti adam hedef 5k dedi 2.5k geldi 1 saat sonra kasa 500 olarak geri döndü ayıptır
Dm at demem ondandi onu sorcaktim sanaKral nasıl olabilir adamlar 2 saat takip etti adam hedef 5k dedi 2.5k geldi 1 saat sonra kasa 500 olarak geri döndü ayıptır
Bu gelsin
Erho bunlara takılma canını yerim senin gerekeni yapar kurtaran merak etme yigidomKral nasıl olabilir adamlar 2 saat takip etti adam hedef 5k dedi 2.5k geldi 1 saat sonra kasa 500 olarak geri döndü ayıptır
Yok kral 2 3 kisi 2 saat kuponu takip etti halilin günahı nedir peki rol bole yapilmazErho bunlara takılma canını yerim senin gerekeni yapar kurtaran merak etme yigidom
Hepimiz gardasiz bu öfke ne diye 🦂😂Yok kral 2 3 kisi 2 saat kuponu takip etti halilin günahı nedir peki rol bole yapilmaz
Arkadaşım dostum burda adam rol konusu yapıyor adamlar 2 saat takip ediyor adamin kuponlar geliyor konuda takip edenlere odul vermiyor neden milletin saatlerini gasp ediyorHepimiz gardasiz bu öfke ne diye 🦂😂
Kardesis onda sorun yok reis @halil889* la burda saatlerce kitlendik erhan onu dyorHepimiz gardasiz bu öfke ne diye 🦂😂
Allah carpsin son 4 dal sigarami kupona biraktim onu bari geri alsaydıkArkadaşım dostum burda adam rol konusu yapıyor adamlar 2 saat takip ediyor adamin kuponlar geliyor konuda takip edenlere odul vermiyor neden milletin saatlerini gasp ediyor
Tm farkindaym cano anladm konu sahibi gel burayı aydınlat hemen kurtaran basinn acklamasi yapKardesis onda sorun yok reis @halil889* la burda saatlerce kitlendik erhan onu dyor
Sıkıntın ne bi vaatte bulunmusmuyum zaten yorum yapmışsın buraya gelip kimseye gelirse ödül.atilmayack gizli olur olursada herkese bol sans
Vardır bı sıkıntı öğreniriz la sakin ol ana 🫠🫠Arkadaşım dostum burda adam rol konusu yapıyor adamlar 2 saat takip ediyor adamin kuponlar geliyor konuda takip edenlere odul vermiyor neden milletin saatlerini gasp ediyor
Erho haklı 2.5k kasa varsa hedefe gidilmeliYok kral 2 3 kisi 2 saat kuponu takip etti halilin günahı nedir peki rol bole yapilmaz
Rol konusu neden açıyorsun biladel o zman kendi kendine takil o zmana forumun kuralları ni ben mi sana soyliyimSıkıntın ne bi vaatte bulunmusmuyum zaten yorum yapmışsın buraya gelip kimseye gelirse ödül.atilmayack gizli olur olursada herkese bol sans
Gereken yerde dağıtımı yapıyoruz dost canını sıkma sen bak keyfineRol konusu neden açıyorsun biladel o zman kendi kendine takil o zmana forumun kuralları ni ben mi sana soyliyim
Dagitim yapıyorsun biliyorum farkındayım ona birsey diyemem haddim değil sen burda rol konusu acmissin millet gelip 2 saat senin rolünü takip ediyor sen onlari görmemezlikten gelirsen ayip olur benim sana tek demek istediğim bu baska birsey yok yaniGereken yerde dağıtımı yapıyoruz dost canını sıkma sen bal keyfine
Kurtaran gereken yerde dağıtım yapabilirsin çok güzel. Ama 2500 kasan varken takip eden 2 kişiye 250 şer atıp 2k la devam etsen daha şık olurmuş. Ben öğlen hedef 1k olmasına rağmen 902 olmuştu 100 bi maça attım gelsede gelmesede 2 kişiye 250 dedim.Gereken yerde dağıtımı yapıyoruz dost canını sıkma sen bak keyfine