Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kurtaran / Kasa 5K Hedef Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,416
32,854
113
Belki uslu bir çocuk olursan sende Şirinler köyünü görürsün ilerleyen zamanlarda metocan iyi geceler
Metinlen laf dalaşına girmek akil mantik isi degil bu forumda kimse onlan baş edemez ben bunu defalarca denemiş biri olarak söylüyorum kendi haline bırak metini kalbi temizdir ama kadınlar gibi ortalığı birbirine katmakta üstüne adam tanımam bu forumda puaha

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,277
31,583
113
Metinlen laf dalaşına girmek akil mantik isi degil bu forumda kimse onlan baş edemez ben bunu defalarca denemiş biri olarak söylüyorum kendi haline bırak metini kalbi temizdir ama kadınlar gibi ortalığı birbirine katmakta üstüne adam tanımam bu forumda puaha
5 kısı 50 k lıstesı var kanka onun puhaja

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,813
18,558
113
5 kısı 50 k lıstesı var kanka onun puhaja
Bu sana neden batıyor arkadan fazlası ile yardımcı olduğumuz insanlar oldu zamanında ki sen benden defalarca ödül aldın kazandığımız zamanlarda,2 kuruş
Para gördün toton kalktı daha 2-3 hafta önce ona rağmen seninle muhattap olmadım tartışmadım hayırdır ??

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,277
31,583
113
Bu sana neden batıyor arkadan fazlası ile yardımcı olduğumuz insanlar oldu zamanında ki sen benden defalarca ödül aldın kazandığımız zaman 2 kuruş
Para gördün toton kalktı daha 2-3 hafta önce ona rağmen seninle muhattap olmadım tartışmadım hayırdır ??
Fatıh 1 adım daha atsınnnolcak

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,210
8,810
113
5 gündür erken uyucam diyorum da bir turlu uyuyamıyorum dost eski aliskanliklar erken uyusam çıkar gezer tozarim biraz da olmuyor uyku hapı kullansam olurmu sence gece yatmak icin
Valla ben kullandım da tavsiye etmem bırakma süreci sıkıntılı oluyor kanka başlardada yeme içme konularında sıkıntıya sokuyor bigun gündüz uyumazsan gece erken uyursun hap işi sıkıntılı bulaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...