- 11,578
- 5,645
- 113
Herkesin emeğine sağlık tekrardan seninde kesene bereket dost @fatih1983
Adam neden cvb vermıyo kanka avukatmısn belkı adam kazanıcak neden manı oluyorsun fatıhımeYa bebeğim şakamızın Allah aşkına bitti diyor hala ödemesi mödemesi diyorsun 2 gündür adam 4,5 lira dağıtım yaptı zaten karda gece 2 yarın tekrar dener eder zaten bu isyan nedir
Tamam dostEmsalsiz attım arkadaşlara gönderirsin
La benimle tartışma boş yere ban yemeyelim 10 dk salak salak küfürleşip.Adam neden cvb vermıyo kanka avukatmısn belkı adam kazanıcak neden manı oluyorsun fatıhıme
Aldın 1 k keyfın yerınde tabı bırak adam borcunu odesın evıne ekmek alsınLa benimle tartışma boş yere ban yemeyelim 10 dk salak salak küfürleşip.
1 K değil 3800 attı sağolsun @fatih1983 abimAldın 1 k keyfın yerınde tabı bırak adam borcunu odesın evıne ekmek alsın
Abımmm de uzattt bıraz puaha1 K değil 3800 attı sağolsun @fatih1983 abim
Bekle yeni roller yeni umutlar demektir dost elbet sira sana da gelir puahaAbımmm de uzattt bıraz puaha
Nba kuponu yapcan mı kankaBekle yeni roller yeni umutlar demektir dost elbet sira sana da gelir puaha
Tövbeliyim maalsefNba kuponu yapcan mı kanka
Hadı bızı kandırdın allahı nasıl kandırıcaksın puajjaTövbeliyim maalsef
Bu devirde ben bu insanları gördükçe kendimi melek gibi hissediyorum bence keske insanlar da bir tek kendisine zarar vercek hatalar yapsalarHadı bızı kandırdın allahı nasıl kandırıcaksın puajja
Onu bunu bırak sımdı kuponu atBu devirde ben bu insanları gördükçe kendimi melek gibi hissediyorum bence keske insanlar da bir tek kendisine zarar vercek hatalar yapsalar
Yok ki 5 gündür banka hesabıma ne giriş oldu nede çıkış oynamıyorum suan da ins bu şekilde devam eder daha sözümüzü bozmadikOnu bunu bırak sımdı kuponu at
İban at tatava yapma 1k joker al 😅😅😅Yok ki 5 gündür banka hesabıma ne giriş oldu nede çıkış oynamıyorum suan da ins bu şekilde devam eder daha sözümüzü bozmadik
Belki uslu bir çocuk olursan sende Şirinler köyünü görürsün ilerleyen zamanlarda metocan iyi gecelerAbımmm de uzattt bıraz puaha
Rolden yanlış değilsem 500 Türk lirası aldin ve 1k teklif ediyorsun ve umarim saka yapiyorsundur puahaİban at tatava yapma 1k joker al 😅😅😅