- 32,240
- 32,685
- 113
Mutlu bir hayat için bencede o para verilirdi dostKeşke de geçti artık bi sabah kalkıp son 5 yılım rüya olması için zuladaki 500k yi düşünmeden verirdim valla hahshd
Mutlu bir hayat için bencede o para verilirdi dostKeşke de geçti artık bi sabah kalkıp son 5 yılım rüya olması için zuladaki 500k yi düşünmeden verirdim valla hahshd
Ben 100 k kazansaydim emin ol sana 5-6 k karşılıksiz atardım sen ne yaptın bize 500 tl teklif ettin aq neyini alacam 500 un 🤣Teklif ettim sanada kaç kere istemedin kanka borç harç demedik![]()
Baston tek basına 40 atarŞeytanmz bol olsn
Bana 5k atti 5k değil daha çok attıda ben bile kazanc elde edemedim kanka puaha sende yapamazdin kesinBen 100 k kazansaydim emin ol sana 5-6 k karşılıksiz atardım sen ne yaptın bize 500 tl teklif ettin aq neyini alacam 500 un 🤣
İstemez adamın dibidirTeklif ettim sanada kaç kere istemedin kanka borç harç demedik![]()
O kim laDirek metin desene dost ne oldu sizin de araniz bozuldumu
Eksik bilgi 200k kazandim kanka sen bitislerine denk geldin ilk teklif 1k di sonra kasa erimeye baslayinca 500 e düştüm ölmeden 100k kazan sen bana 500 tl teklif et bende kabul etmiyim odeselimBen 100 k kazansaydim emin ol sana 5-6 k karşılıksiz atardım sen ne yaptın bize 500 tl teklif ettin aq neyini alacam 500 un 🤣
Sende ölesin dost adamin dibi iste puahaİstemez adamın dibidir
Parası olupta param yok diye ağlayanlar çükünü yesin ramçonun
Metin yesin kaldırsın iki porsiyon olurİstemez adamın dibidir
Parası olupta param yok diye ağlayanlar çükünü yesin ramçonun
O zaman elimize verdi demektrbostonBaston tek basına 40 atar
Miami alta çekerŞeytanmz bol olsn
Oynama şunun dediğine fener 4.5 üst dedi oynasak elimize vereceklerO zaman elimize verdi demektrboston
La sana ne yaptı metin ben o kısmı gormedim valla bir ara sürekli ban yiyordum o arada olmus galiba ne olduysaO kim la
Daha fazlasını versin kanka beni ilgilendirmez aranızdaki muhabbet neyse uzatmim fazlaBana 5k atti 5k değil daha çok attıda ben bile kazanc elde edemedim kanka puaha sende yapamazdin kesin
Olum duzgun konus keser sapını dayarım kelleneMetin yesin kaldırsın iki porsiyon olur
Meto çift lavaşlı sever dostMetin yesin kaldırsın iki porsiyon olur
Sende para bıtmez la ılhan cavcavO zaman elimize verdi demektrboston
Yok kanka ben artık kimseye hal hatır sormicam sıkıldım artık herkes baksın dalgasınaEksik bilgi 200k kazandim kanka sen bitislerine denk geldin ilk teklif 1k di sonra kasa erimeye baslayinca 500 e düştüm ölmeden 100k kazan sen bana 500 tl teklif et bende kabul etmiyim odeselim![]()
Hadi len hshahsOlum duzgun konus keser sapını dayarım kellene