- 15,162
- 13,021
- 113
iyi bilader senden naber zuhajajSelam kanka naber
iyi bilader senden naber zuhajajSelam kanka naber
@MaximLestienne duyamadım aloosen rüya görüyorsun 2 o atarsa 2 de o atar uzatmaya gider
Aynen kardeş diğer süpriz yattı lakin skor 2.1 ken 90 artı 6 verdi 3.5 üsten kurtarmalık 6 orandan 500 attım o geldi sanşGelmis zaten nazarlık durum kalmamış ki
PUAHAHAAHAHAHSHSiyi bilader senden naber zuhajaj
psg yenilmez dedik kupon kazandi@MaximLestienne duyamadım aloo
Önemli değil 9 artı 6 verdi 6 orandan kurtarmalık 500 attım o geldi sanşgeldi mi 😅
Yarın ki kupondan güzel bi totem yapacam orda atarızKnk zekâtını at nazar değmesin 😂
Yarın baya cash gelicek kanka bugün lazımYarın ki kupondan güzel bi totem yapacam orda atarız
85e kadar 2-0 önde götürüyor penaltilara gidiyor penaltılarda one geçiyor kupayı yine veriyor bosuna loser demedik tottenham içinTottenham PSG e iki yariyi da Tottenham kazanır oynuyorsan bırak bu idda işlerini. Chelsea maçından dolayı muhtemelen düşünüyorsun da ikisi farklı takımlar. PSG bugün 3 aşağısı sallamaz Tottenham gibi loser takıma güvenme kısaca
Günün bankosu ilkyarı galatasaray kazandı 1.50 oran oynayıp kazanan arkadaşları tebrik ederimGalatasaray ilk yarıyı kazanır güncel oran 1.50 günün bankoşu
1 TL attım bu kupona gelmezse hesabındaki 47 kuruşu alirimParam yok oynayamıyorum ama oynamak isteyen varsa diye atıyorum bence gelecek bir kupon bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 828758
Tamamdır reis1 TL attım bu kupona gelmezse hesabındaki 47 kuruşu alirim
45 kuruşa %50 hisse alırım bro1 TL attım bu kupona gelmezse hesabındaki 47 kuruşu alirim
😀😀😀😀 göndereyim hemen45 kuruşa %50 hisse alırım bro