- 5,432
- 3,519
- 113
Gelirse 200 atim mi dedin benmi yanlış anladim 🤩.Kanka teklide oynadım gelirse 200 attım 1.800 alacam tottum ilk yarı ikinci yarı yener 9 orandı
Her iki ihtimal de de bol şanslar kanka
Gelirse 200 atim mi dedin benmi yanlış anladim 🤩.Kanka teklide oynadım gelirse 200 attım 1.800 alacam tottum ilk yarı ikinci yarı yener 9 orandı
Ben yener dedim yeniyor 😇 teklide oynamışım gelirse 1800 TL alacam ikiyüz baştım son 9 dakkaTottenham PSG e iki yariyi da Tottenham kazanır oynuyorsan bırak bu idda işlerini. Chelsea maçından dolayı muhtemelen düşünüyorsun da ikisi farklı takımlar. PSG bugün 3 aşağısı sallamaz Tottenham gibi loser takıma güvenme kısaca
He kanka az kaldı gelir yaGelirse 200 atim mi dedin benmi yanlış anladim 🤩.
Her iki ihtimal de de bol şanslar kanka
Gelir değil dost geldi 😍He kanka az kaldı gelir ya
kral param yokken çok fazla risk almak zorunda kalıyorum bak o gün penaltı olur 3 oran oynasam düz gelirdi önceki gün bjk maçında ev sahibi düz atar deseydim yine kazardim risk aldım şimdi risk almıyorum akillandimTebrikler kendine neden bole oynamıyorsun kanka gidip Antep penaltı alip oynuyorsun puahah
Kral kösyi döndüm eğer tottum yener 2.5 üst olurda 200 attım yenerse 200 2 binde ordan alacam az kaldı umarım böyle biterkral param yokken çok fazla risk almak zorunda kalıyorum bak o gün penaltı olur 3 oran oynasam düz gelirdi önceki gün bjk maçında ev sahibi düz atar deseydim yine kazardim risk aldım şimdi risk almıyorum akillandim
2.5 oldu şimdi tek şey Max 10 dkka beklemek 😍Kral kösyi döndüm eğer tottum yener 2.5 üst olurda 200 attım yenerse 200 2 binde ordan alacam az kaldı umarım böyle biter
Ins dediğin gibidir futbol inan ki slottan daha çok kazandırıyor artik bundan eminimkral param yokken çok fazla risk almak zorunda kalıyorum bak o gün penaltı olur 3 oran oynasam düz gelirdi önceki gün bjk maçında ev sahibi düz atar deseydim yine kazardim risk aldım şimdi risk almıyorum akillandim
Miktar goster inanmayız yoksa puhahaArkadaşlar efsane geri döndü oynadığım miktar yüklü bende kalsın büyük bi oran yakaladım
Helal dadas helalArkadaşlar efsane geri döndü oynadığım miktar yüklü bende kalsın büyük bi oran yakaladım
Miktar göstermem nazar değmesinMiktar goster inanmayız yoksa puhaha
Miktar göstermeyecem nazar oluyorHelal dadas helal
tebrikler dadaş güle güle harcaArkadaşlar efsane geri döndü oynadığım miktar yüklü bende kalsın büyük bi oran yakaladım
Oldu galiba/:Miktar göstermeyecem nazar oluyor
Gelmis zaten nazarlık durum kalmamış kiMiktar göstermem nazar değmesin
geldi mi 😅Ben yener dedim yeniyor 😇 teklide oynamışım gelirse 1800 TL alacam ikiyüz baştım son 9 dakka
Knk zekâtını at nazar değmesin 😂Tottum tutmadı ama önemli değil kurtarmalık 2 1 ken 6 orandan 90 artıda 500 attım o geldi