- 629
- 423
- 63
viking başakşehiri alıcak bu maç kanka
ula baran senle rakip de olduk he vay vay Tottenham 2 atarsa 4 de yerpsg balondur deneyim tecrübe konuşur totoşlar iki tane atar 3.65 hediye
sen rüya görüyorsun 2 o atarsa 2 de o atar uzatmaya giderula baran senle rakip de olduk he vay vay Tottenham 2 atarsa 4 de yer
Bu maç için en mantıklı seçimBaşak viking kg var
akşama alıntılıyorum seni 00.00ı beklesen rüya görüyorsun 2 o atarsa 2 de o atar uzatmaya gider
paran bende he yabancıya gitmez dün de modumuzun kuponu son maçtaydı tersine oynadım kazandım bugün de senin tersine oynayıp kazanacağım xjjdjdjakşama alıntılıyorum seni 00.00ı bekle![]()
antep penaltı oynuyo muyuz peki😝paran bende he yabancıya gitmez dün de modumuzun kuponu son maçtaydı tersine oynadım kazandım bugün de senin tersine oynayıp kazanacağım xjjdjdj
Gördün mü günün bankosunu ?İçinden geçer günün bankosu
Rahat ol atar birazdanGördün mü günün bankosunu ?
Tebrikler günün bankosu geldi teşekkürler bankocu😅😅😅Rahat ol atar birazdan
Şike var bu mümkün değil 🤣🤣🤣🤣Tebrikler günün bankosu geldi teşekkürler bankocu😅😅😅
Süpriz geliyor tottum yener dedim yeniyor 9 oran geliyor başak maçında adım gibi eminim şike döndüTebrikler günün bankosu geldi teşekkürler bankocu😅😅😅
Biz oynadıkmı genel olarak maçlar tutar koçumSüpriz geliyor tottum yener dedim yeniyor 9 oran geliyor başak maçında adım gibi eminim şike döndü
Selam kanka naberTottenham PSG e iki yariyi da Tottenham kazanır oynuyorsan bırak bu idda işlerini. Chelsea maçından dolayı muhtemelen düşünüyorsun da ikisi farklı takımlar. PSG bugün 3 aşağısı sallamaz Tottenham gibi loser takıma güvenme kısaca
Kanka teklide oynadım gelirse 200 attım 1.800 alacam tottum ilk yarı ikinci yarı yener 9 orandıSelam kanka naber
Tebrikler kendine neden bole oynamıyorsun kanka gidip Antep penaltı alip oynuyorsun puahahpsg balondur deneyim tecrübe konuşur totoşlar iki tane atar 3.65 hediye