bol sanslar5x300 5 kişi seçelim kazanan rolling sahibi takip eden 2 kişiye 150 atar kendine 500 kaybeden 1 hafta forumdan banlanacak🤩 ona göre aday olun @butragueno
bol sanslar5x300 5 kişi seçelim kazanan rolling sahibi takip eden 2 kişiye 150 atar kendine 500 kaybeden 1 hafta forumdan banlanacak🤩 ona göre aday olun @butragueno
Bana verirsn heralde birinibu nasıl yazı la
Taklitler aslinı yüceltir güzeldirHakan bu ara beni taktik ediyor sinirime gitti
Tamam5 dakka
Bana bida alıntı yapma kardeşim boşta konuşma.Kendince şaka yaptım zannediyor
Taktik ediyor ne aq 😀😀Taklitler aslinı yüceltir güzeldir
Dost bende siradayim uygunsa5x300 5 kişi seçelim kazanan rolling sahibi takip eden 2 kişiye 150 atar kendine 500 kaybeden 1 hafta forumdan banlanacak🤩 ona göre aday olun @butragueno
Adayım dosttttt bu sefer seç beni artık dost5x300 5 kişi seçelim kazanan rolling sahibi takip eden 2 kişiye 150 atar kendine 500 kaybeden 1 hafta forumdan banlanacak🤩 ona göre aday olun @butragueno
Boş konuşan ben miyimBana bida alıntı yapma kardeşim boşta konuşma.
Beklıyorum seçersın dıye sağa çektim arabayı5 dakka
Dayı öyle dedi napimmTaktik ediyor ne aq 😀😀
Dilini yerim senin5 dakka
way hain sattı bizi desene@butragueno bu aralar zengin uğramaz o rol mol sayfalarina![]()
Bana alıntı yapan ferdi onla konuşuyorum 3 cüye başka şeyler düşer canımı sıkma sen forumu sömür hadi koş dm lere alıtı yapma bana ağzımı açtırmaBoş konuşan ben miyim
Hızlı konuşan ben değilim yavaş dinleyen sizlersiniz hepBoş konuşan ben miyim
Bol şans dostum5x300 5 kişi seçelim kazanan rolling sahibi takip eden 2 kişiye 150 atar kendine 500 kaybeden 1 hafta forumdan banlanacak🤩 ona göre aday olun @butragueno