- 12,530
- 5,046
- 113
Müsade varmı katılmaya kral5.de sıfır gidiyoruz kim kuru yer bıraktı 🤕
Müsade varmı katılmaya kral5.de sıfır gidiyoruz kim kuru yer bıraktı 🤕
Dost çavuşu ben tokatlamadım dedim sana yollagelsn5.de sıfır gidiyoruz kim kuru yer bıraktı 🤕
Var bugün birşey var yeni 5'li seçme zamanı @KUMARBAZ1982Dost çavuşu ben tokatlamadım dedim sana yollagelsn
Kesinlikle gençliğe yol göstermek lazımVar bugün birşey var yeni 5'li seçme zamanı @KUMARBAZ1982
Keşke bizexs yaptirsan garanti kazanirdim %805.de sıfır gidiyoruz kim kuru yer bıraktı 🤕
Kumar zevkini bile alamadik ak betcolari yuzunden@butragueno beklentiyi yüksek tuttu ak hep phahhahah
Bırak ak evlatları ya sokayım betcoya vallaKumar zevkini bile alamadik ak betcolari yuzunden
yapmayın böyle şeyler bitkisel hayata girdim awson zamanlarda çok fena kaybetmeye başladık vergimizi verelim belki düzelir🤕 @Penaltı @butragueno @tekalali6767 @Mrlbra @Mkrc53 @drogba6 kimler burada
30-35 rollingte 0 gidiyorum kanka ben bu aralar bi sıkıntı var ama çözücem5.de sıfır gidiyoruz kim kuru yer bıraktı 🤕
aynen var bir sıkıntı reis30-35 rollingte 0 gidiyorum kanka ben bu aralar bi sıkıntı var ama çözücem![]()
Başarı oranı nediraynen var bir sıkıntı reis
Bunların hepsi aynı çavuşa selam vermiş belli6.da sıfır cektik helal bize🤩 canımız sağolsun
Ama durmak yok 😂aynen var bir sıkıntı reis
Bu grup başarır burdakiler hep teğmen selamlamış 😀
Hadi bakalim bu sfer olsun 3 te 3
Niye ben hıc yokum dost