- 22,394
- 11,656
- 113
Ne oldu senin roll@KUMARBAZ1982 ne zaman istersen roll kapın açıktır saat mekan fark etmez bol bol kazançların olsun![]()
Ne oldu senin roll@KUMARBAZ1982 ne zaman istersen roll kapın açıktır saat mekan fark etmez bol bol kazançların olsun![]()
Finiş olduNe oldu senin roll
çok mantıklı bunu düşünecem adı kumarbaz hayratınamı yazacam 🤕Rol Çeşmesi yaptırman lazım
Kumarbaz hayratı
Böyle bi hayrat yaptırıp musluğundan para ve şartlar akan bi sistem olsunçok mantıklı bunu düşünecem adı kumarbaz hayratınamı yazacam 🤕
Biz rastgele mi oynadık kanka adamlara 5 dk kala 2 sayı lazımdı 5 dk 2 sayı atamadı o ne demekBeyler rolleri düzgün oynayalım kendi paranızmış gibi değer verin rastgele oynamayalım
Onun son adım kombineydi hepimizin zararı çıkmıştır 🤣6.kisiden sadece son saniyede @Mkrc53 başarılı oldu tebrikler
Ben dağıtımda kendime bile almadım hepsini dağıtacaktımBeyler rolleri düzgün oynayalım kendi paranızmış gibi değer verin rastgele oynamayalım
Sana demiyorum da var öyle oynayanlar fark etmişsindirBiz rastgele mi oynadık kanka adamlara 5 dk kala 2 sayı lazımdı 5 dk 2 sayı atamadı o ne demek
Evet var o ayrıSana demiyorum da var öyle oynayanlar fark etmişsindir
aynen senin kuponun yatmasi gercekten mucize oldu çok güzel kupondu ama döndü birseylerBiz rastgele mi oynadık kanka adamlara 5 dk kala 2 sayı lazımdı 5 dk 2 sayı atamadı o ne demek
evetOnun son adım kombineydi hepimizin zararı çıkmıştır 🤣
Mselerf imkansız olduaynen senin kuponun yatmasi gercekten mucize oldu çok güzel kupondu ama döndü birseyler
sağlık olsun reis napalim şansMselerf imkansız oldu