- 5,683
- 947
- 113
375k çevrim yapmak asıl mesele ben olsam çoktan batardim şimdiye kadar sabeedemez satın alıp alıp dururdum 
İşte önemi mesele !!!! Kesinlikle bundan dolayı tebriklerSağlık olsun diyelim. Çoğumuzun çevrimin yarısını bile yapamayacağımız bonusla ana parayı 3e katladın. Saygı duyuyorum
10kya yinede iyi tebrikler kazancım daim olsun reisKasa 29900. Finiş
Ben açıkça söylüyorum 75k bile çevrim yapamadan sıfırlar çıkardımİşte önemi mesele !!!! Kesinlikle bundan dolayı tebrikler
Hergun slot oynayıp kendime hakim olamazsam halimiz harap olur😔O bizim gibi değil merak etme çevrimi bitirince çeker parayı
Tebrikler dostKasa 29900. Finiş
Daim olsun dostum, Gönül isterdi daha çok kazan ama şu slotlar var ya 🙏🏻🥺Kasa 29900. Finiş
Ben diyorum ya sabredemez kasayı 3 veya 4 e bölüp en son satın alırdım , coktan batardimBen açıkça söylüyorum 75k bile çevrim yapamadan sıfırlar çıkardım
Kesinlikle şu slot olmamalıHergun slot oynayıp kendime hakim olamazsam halimiz harap olur😔
Tebrikler dost daim olsunKasa 29900. Finiş
Valla iyi başarıyorsun şu slotta kendine hakim olmayı genelde herkes bi 2k daha alayım vermeyince bi 1k daha alayım diye diye erir oHergun slot oynayıp kendime hakim olamazsam halimiz harap olur😔
Dogru devam ettigimiz surece gelen giderHergun slot oynayıp kendime hakim olamazsam halimiz harap olur😔
Geçen gün ufak bi düzleme yapıp çıkayım derken komple kasayı kaybettim ve o gün bugündür hala kendime gelemedimHergun slot oynayıp kendime hakim olamazsam halimiz harap olur😔
Kesene bereketElinize sağlık 5 dosta ulaşırız ayriyetten bir kaç dostada rol yaptırırım çekim gelince
Kesene bereket baskanElinize sağlık 5 dosta ulaşırız ayriyetten bir kaç dostada rol yaptırırım çekim gelince
Kesene bereket adaş fazla bir şey almadın ama yinede yaptın jesti helal olsunElinize sağlık 5 dosta ulaşırız ayriyetten bir kaç dostada rol yaptırırım çekim gelince