- 7,901
- 8,782
- 113
Bol kazançlar kanka Aristo seninle olsunElinize sağlık 5 dosta ulaşırız ayriyetten bir kaç dostada rol yaptırırım çekim gelince
Bol kazançlar kanka Aristo seninle olsunElinize sağlık 5 dosta ulaşırız ayriyetten bir kaç dostada rol yaptırırım çekim gelince
Evet biraz biraz öyle oldu bu kadar cevrime ve yatırılan paraya göre tabi az ama zarar olamadığı sirece kar kârdır mantığıyla devamPek birsey kazanmamış maalesef dağıtım da yapmasa olur zaten slot vermiyor ki kudumsuz oyun lanet olsun snaa slot nalet
Kesene bereket reis kazancın daim olsunElinize sağlık 5 dosta ulaşırız ayriyetten bir kaç dostada rol yaptırırım çekim gelince
Kazancın daim olsun. Kesene bereket, şans seninlen olsunElinize sağlık 5 dosta ulaşırız ayriyetten bir kaç dostada rol yaptırırım çekim gelince
Bolkazançlar tekrardanElinize sağlık 5 dosta ulaşırız ayriyetten bir kaç dostada rol yaptırırım çekim gelince
Daim olsun dostElinize sağlık 5 dosta ulaşırız ayriyetten bir kaç dostada rol yaptırırım çekim gelince
Gule gule harca dost bi dahaki sefere umarım çok daha fazla kazanirsinEvet biraz biraz öyle oldu bu kadar cevrime ve yatırılan paraya göre tabi az ama zarar olamadığı sirece kar kârdır mantığıyla devam
CebeDayımın slotta ki mottosu kar dede yakışır
tebrikler kazancdaysan kac kurtulEvet biraz biraz öyle oldu bu kadar cevrime ve yatırılan paraya göre tabi az ama zarar olamadığı sirece kar kârdır mantığıyla devam
cebe
Aynen slot öyle dur demessen hepsi gidiyoGeçen gün ufak bi düzleme yapıp çıkayım derken komple kasayı kaybettim ve o gün bugündür hala kendime gelemedim![]()
Kankam good evening
Kesene bereket daim olsunElinize sağlık 5 dosta ulaşırız ayriyetten bir kaç dostada rol yaptırırım çekim gelince
Tebrikler reis 400 k çevrim yaptın mı hakkatenElinize sağlık 5 dosta ulaşırız ayriyetten bir kaç dostada rol yaptırırım çekim gelince
Ben dedim o bana demedi ben onu dinledimAynen slot öyle dur demessen hepsi gidiyo
Good evening my old friendKankam good evening