- 12,794
- 8,020
- 113
cok az veriyor ya duzgun bir miktar birikmiyor hicTümbet önceden bonus kasayla da tümpuan veriyordu çevrim yaparken
Lavuklar oraya bile göz dikti 4-5 ay evvel
Aynen valla onu bile kaldırdılarTümbet önceden bonus kasayla da tümpuan veriyordu çevrim yaparken
Aynen yok dahaTümbet önceden bonus kasayla da tümpuan veriyordu çevrim yaparken
Oynanmaz tümbette kazanan tek oyuncu kumarbaz dayıcok az veriyor ya duzgun bir miktar birikmiyor hic
Baktı bunlar zaten kaybediyor elindeki kozuda alayım dedi haince bi planTümbet önceden bonus kasayla da tümpuan veriyordu çevrim yaparken
İflah olmaz kumarbaz alemeti bu sendeki. Bir önce kendine gelBugun başarmak zorundayız dost başka şansımız kalmadi maalesef dun sana mahcup olduk bugün umarım o sans bizi bulur artik sigarayı bile veresiye yazdırıp alamaya başladım olacak şey değil puaha
O dmyi dunden beri bekliimm😂😂20.30 dan sonra dm atarım bşleler deneyecez
Bjk maçına iy 1 al sonra arkana yaslan yada yaslanmaBurdayım la vallahi tam benlik bultenmis ben zaten yuzde 90 kg oynuyorum biliyorsun puaha
Ne yapmak lazım peki dost ya abi eskiden olan sansin yüzde 10 u geri gelsin yeter bana Allah şahidim olsun ki büyük para da gözüm yok artık gelsede gideceğini biliyorum artik bari kendi carkimi çevirecek güce ulaşayim vallahi baska birsey istemiyorumİflah olmaz kumarbaz alemeti bu sendeki. Bir önce kendine gel