http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KUMARBAZ1982 / Kasa 30k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,088
9,701
113
bol şanslar.

Fatura icin ağız eğmeyeceğim en son para isteyeceğim bir akrabamdan mecburiyetten soyledim saniyesinde ödedi ulan bu durumda emeği geçen herkes param olduğunda yazan olursa tokat gibi yapiştiricam lafimi..

kalin saglicakla cikiyorum forumdan.

Ekli dosyayı görüntüle 867669
Hacım yanlış anlama da bu duruma düşmende hepimizin yaptığı gibi dağıttığın rol paralarını kastediyorsan bu durumda senin faturana kimsenin yapacağı bir şey yok. Kişisel olarak ekstra yakınca alışveriş yaptığın birileri varsa belki onlara sitem edebilirsin. Ben de dört gündür sürekli dağıttım. Ondan önce de dağıtıyordum ama bu ara keseyi iyice açtık. Ekstra dmden gelen mesajları seçerek yanıtlayıp dönüş de yaptım. Bugün durumum pek iyi değil. Orta halli takılıyorum. Fakat değilse bana değil. Kendi adıma konuşmam gerekirse kimseye salça olmama gerek yok. Tabii bu dediklerimle alakası yok diyorsan da söylemedim farzet. İnşallah toparlarsın durumları. Şansın daim olsun.

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,848
12,750
113
Dostlar size bir şey diyeyim mi,az önce sanırım kalp krizi geçiriyordum kız kardeşim hemşire onun acil müdahale sonrası az kendime geldim, kısa kesicem demem o ki hayat boş,para her zaman olur bir gün olur bir gün olmaz, güzel insanlar biriktirin, güzellikler biriktirin, 🙏🏻

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,513
1,379
113
Dostlar size bir şey diyeyim mi,az önce sanırım kalp krizi geçiriyordum kız kardeşim hemşire onun acil müdahale sonrası az kendime geldim, kısa kesicem demem o ki hayat boş,para her zaman olur bir gün olur bir gün olmaz, güzel insanlar biriktirin, güzellikler biriktirin, 🙏🏻
Geçmiş olsun dost 🙏 :(

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,033
21,834
113
Hacım yanlış anlama da bu duruma düşmende hepimizin yaptığı gibi dağıttığın rol paralarını kastediyorsan bu durumda senin faturana kimsenin yapacağı bir şey yok. Kişisel olarak ekstra yakınca alışveriş yaptığın birileri varsa belki onlara sitem edebilirsin. Ben de dört gündür sürekli dağıttım. Ondan önce de dağıtıyordum ama bu ara keseyi iyice açtık. Ekstra dmden gelen mesajları seçerek yanıtlayıp dönüş de yaptım. Bugün durumum pek iyi değil. Orta halli takılıyorum. Fakat değilse bana değil. Kendi adıma konuşmam gerekirse kimseye salça olmama gerek yok. Tabii bu dediklerimle alakası yok diyorsan da söylemedim farzet. İnşallah toparlarsın durumları. Şansın daim olsun.
Bu çocuk zaten kendi kendine sürekli triplerde nedenini anlamış değilim sürekli birilerine laf sokma peşinde 10 gündür faturam var diyip duruyor ama 5 k kupona basmayı biliyor bizimde faturalarimiz yüksek geliyor bende ödemedim bu ay ne yapalım bizde her konuda faturamizi mi söyleyelim gerçekten garip kafalar yaşayan insanlar

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,983
3,585
113
Geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...