http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KUMARBAZ1982 / Kasa 30k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,134
9,735
113
Yakın zamanda kazanırsam dmni yakarım kral geçen gün 8k kazandın 4k dağıttın millete işsizim diyorsun ona rağmen dm atıyorlar tahmin ediyorum
Sağol kardeşim eksik olma evet bazıları laftan anlamıyor, o an için sadece kendi cebine indirme düşüncesindeler çünkü parayı, insan olarak benim bir değerim yok çünkü gözlerinde. Bunu bildiğim halde de atıyorum ama. Yine de burda ağıt yakamam. Sonuçta en sonda gönderme kararını alan benim. Bol şans.

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,860
25,857
113
Gs maçında ofsayt verilen gole bak şınun için vara gidiyorlar nasıl bi lig topu rakip atıyor bide puahaha

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,090
4,415
113
Sağol kardeşim eksik olma evet bazıları laftan anlamıyor, o an için sadece kendi cebine indirme düşüncesindeler parayı, insan olarak benim bir değerim yok çünkü gözlerinde. Bunu bildiğim halde de atıyorum ama. Yine de burda ağıt yakamam. Sonuçta en sonda gönderme kararını alan benim. Bol şans.
Çok dağıtıyosun sana bişey kalmıyo diye en son roll yaptığında kendi hakkımdan feragat ettim. Başkasını ekledin bu sefer o para yine senden çıkmış oldu. Bundan sonra alacam o parayı senden. Ertesi gün geri atacam ( eğer çok ihtiyacım yoksa ) . Yeter be kardeşim tüm yükü niye omuzluyorsun verdiğin paraların çoğu 10 dakika sonra kumarda batıyor zaten. 3 kişi diye başlayıp 8 kişiye para yolladın. En azından işe girene kadar bu kadar yardımsever olma dostum

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,482
2,703
113
Sağol kardeşim eksik olma evet bazıları laftan anlamıyor, o an için sadece kendi cebine indirme düşüncesindeler çünkü parayı, insan olarak benim bir değerim yok çünkü gözlerinde. Bunu bildiğim halde de atıyorum ama. Yine de burda ağıt yakamam. Sonuçta en sonda gönderme kararını alan benim. Bol şans.
Öyle bir para kazanırsan tavsiyem dağıtımcıyla beraber toplam 5 kişi 200 yap en az 8k 10k kazansan dahi . O gün ben utandım işsizim yazıyorsun 3 4 kişiye dağıtacaksn ekstradan dağıttın birde .

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,134
9,735
113
Çok dağıtıyosun sana bişey kalmıyo diye en son roll yaptığında kendi hakkımdan feragat ettim. Başkasını ekledin bu sefer o para yine senden çıkmış oldu. Bundan sonra alacam o parayı senden. Ertesi gün geri atacam ( eğer çok ihtiyacım yoksa ) . Yeter be kardeşim tüm yükü niye omuzluyorsun verdiğin paraların çoğu 10 dakika sonra kumarda batıyor zaten. 3 kişi diye başlayıp 8 kişiye para yolladın. En azından işe girene kadar bu kadar yardımsever olma dostum
Eyvallah kardom cansın eksik olma. 🙏🙂

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,134
9,735
113
Öyle bir para kazanırsan tavsiyem dağıtımcıyla beraber toplam 5 kişi 200 yap en az 8k 10k kazansan dahi . O gün ben utandım işsizim yazıyorsun 3 4 kişiye dağıtacaksn ekstradan dağıttın birde .
Ben de öyle diyorum kendi kendime ama dağıtmaya başlayınca işler değişiyor hep 😅 dikkate alıcam kardeşim yine de sağolasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...