- 14,037
- 7,234
- 113
Bol şans 🤞
İyi ortalama 25-30 altına düşmezsen iyiKasa 33. Kalan çevrim 55k
Şu senin zımbırtı oyun yokmuydu kanka 50kx veren 1700 liraya süper spin satın aldığın ondan yaklasana bi 100k da oldu bittiye gelsin sana yapar beee 🤣🤣😅😅Kasa 33. Kalan çevrim 55k
Bu çocuk zaten kendi kendine sürekli triplerde nedenini anlamış değilim sürekli birilerine laf sokma peşinde 10 gündür faturam var diyip duruyor ama 5 k kupona basmayı biliyor bizimde faturalarimiz yüksek geliyor bende ödemedim bu ay ne yapalım bizde her konuda faturamizi mi söyleyelim gerçekten garip kafalar yaşayan insanlar
Bazı arkadaşlar şunu anlamıyor bir türlü. Burada dağıttımız rol parasını kimseye karşı bir koz olarak kullanamayız. Bunu biz kendi isteğimizle bile isteye yapıyoruz. Kimse kafamıza silah dayamıyor. Yarın öbür gün bu bahaneyle kimsenin kapısına da dayanamayız. Birine borç vermişsindir o ayrı o seninle borçlu arasında birşey dir kişisel olarak ona sitemini yaparsın fakat sürekli kimse şunu hak etmiyor bunu hak etmiyor tarzı konuşmalara gerek yok bence de. Ağrına gidiyorsa da bir daha dağıtmazsın olur biter. Fakat bu yaptığın dağıtım o zaman senin çıkar amacı güttüğünü gösterir. O zaman da yaptığının ismi değişir. Ne diyelim inşallah toplar durumunu.Bu çocuk zaten kendi kendine sürekli triplerde nedenini anlamış değilim sürekli birilerine laf sokma peşinde 10 gündür faturam var diyip duruyor ama 5 k kupona basmayı biliyor bizimde faturalarimiz yüksek geliyor bende ödemedim bu ay ne yapalım bizde her konuda faturamizi mi söyleyelim gerçekten garip kafalar yaşayan insanlar
Ben bunu çok söyledim para atan adam parası bittiği an attıklarına düşman oluyor siteye 50k kaybeder ona kurulmaz 2 kişi 250 atmıştır onu kafaya takar geri alamadı diyeBazı arkadaşlar şunu anlamıyor bir türlü. Burada dağıttımız rol parasını kimseye karşı bir koz olarak kullanamayız. Bunu biz kendi isteğimizle bile isteye yapıyoruz. Kimse kafamıza silah dayamıyor. Yarın öbür gün bu bahaneyle kimsenin kapısına da dayanamayız. Birine borç vermişsindir o ayrı o seninle borçlu arasında birşey dir kişisel olarak ona sitemini yaparsın fakat sürekli kimse şunu hak etmiyor bunu hak etmiyor tarzı konuşmalara gerek yok bence de. Ağrına gidiyorsa da bir daha dağıtmazsın olur biter. Fakat bu yaptığın dağıtım o zaman senin çıkar amacı güttüğünü gösterir. O zaman da yaptığının ismi değişir. Ne diyelim inşallah toplar durumunu.
Kimseyi hiç bir zaman memnun edemezsin 5 k kazandığım konu da 2 k dağıtıyorum hala dm den para için yazanlar oluyor sonra birde üstüne trip yiyoruz uzar gider böyle boşver biz dağıtım yaptığımız zaman ertesi gün kimsenin kapısını çalmayiz fakat bazıları ben sana şu zaman para attım diye hesabını bile yapıyor öyle insanlar bile var burda o yüzden artık umursamıyorum uzar gider böyle boşver kankaBazı arkadaşlar şunu anlamıyor bir türlü. Burada dağıttımız rol parasını kimseye karşı bir koz olarak kullanamayız. Bunu biz kendi isteğimizle bile isteye yapıyoruz. Kimse kafamıza silah dayamıyor. Yarın öbür gün bu bahaneyle kimsenin kapısına da dayanamayız. Birine borç vermişsindir o ayrı o seninle borçlu arasında birşey dir kişisel olarak ona sitemini yaparsın fakat sürekli kimse şunu hak etmiyor bunu hak etmiyor tarzı konuşmalara gerek yok bence de. Ağrına gidiyorsa da bir daha dağıtmazsın olur biter. Fakat bu yaptığın dağıtım o zaman senin çıkar amacı güttüğünü gösterir. O zaman da yaptığının ismi değişir. Ne diyelim inşallah toplar durumunu.
Varol dostum 🙏🏻Geçmiş olsun dost 🙏![]()
Ben bunu çok söyledim para atan adam parası bittiği an attıklarına düşman oluyor siteye 50k kaybeder ona kurulmaz 2 kişi 250 atmıştır onu kafaya takar geri alamadı diye
Ya yol yordam bilen adam zaten senin jestine jest ile karşılık veriyor elbet bir gün. Bana bazen hiç ummadığım anda mesaj geliyor kanka iban at şu kadar atayım diye. Ama evde oturup da o mesajın gelmesini beklemiyorum. Anlık görüyorum. Diyorum helal olsun çocuğa seviniyorum. Fakat böyle bir durum olmayadabilir. Bu dediğim durumlar zaten istisna. Çoğunda böyle bişey yaşanmıyor. Ama bunun için ağıt da yakamam. Bunu böyle kabullenmeyi bilmek gerekir. Hırsımızı başkalarından çıkaramayız.Ben bunu çok söyledim para atan adam parası bittiği an attıklarına düşman oluyor siteye 50k kaybeder ona kurulmaz 2 kişi 250 atmıştır onu kafaya takar geri alamadı diye
Varol dostum 🙏🏻Geçmiş olsun
Gecmis olsunDostlar size bir şey diyeyim mi,az önce sanırım kalp krizi geçiriyordum kız kardeşim hemşire onun acil müdahale sonrası az kendime geldim, kısa kesicem demem o ki hayat boş,para her zaman olur bir gün olur bir gün olmaz, güzel insanlar biriktirin, güzellikler biriktirin, 🙏🏻
Bitince 50k olsa super olurKasa 33. Kalan çevrim 55k
Var ol Sinan'ım 🙏🏻Gecmis olsun
Faturamı ödeyemedim diye hat değiştirdim vodafone her gün farklı numaradan arıyor beni. Bi kişiden 5 kuruş istemedim. Kim niye ödesin benim faturamı. Ödemek istese bile kabul etmem zatenBu çocuk zaten kendi kendine sürekli triplerde nedenini anlamış değilim sürekli birilerine laf sokma peşinde 10 gündür faturam var diyip duruyor ama 5 k kupona basmayı biliyor bizimde faturalarimiz yüksek geliyor bende ödemedim bu ay ne yapalım bizde her konuda faturamizi mi söyleyelim gerçekten garip kafalar yaşayan insanlar
Yakın zamanda kazanırsam dmni yakarım kral geçen gün 8k kazandın 4k dağıttın millete işsizim diyorsun ona rağmen dm atıyorlar tahmin ediyorumYa yol yordam bilen adam zaten senin jestine jest ile karşılık veriyor elbet bir gün. Bana bazen hiç ummadığım anda mesaj geliyor kanka iban at şu kadar atayım diye. Ama evde oturup da o mesajın gelmesini beklemiyorum. Anlık görüyorum. Diyorum helal olsun çocuğa seviniyorum. Fakat böyle bir durum olmayadabilir. Bu dediğim durumlar zaten istisna. Çoğunda böyle bişey yaşanmıyor. Ama bunun için ağıt da yakamam. Bunu böyle kabullenmeyi bilmek gerekir. Hırsımızı başkalarından çıkaramayız.
Yolun çoğu bitmiş dost eşikte verme bunlaraKasa 33. Kalan çevrim 55k
Ben bunu çok söyledim para atan adam parası bittiği an attıklarına düşman oluyor siteye 50k kaybeder ona kurulmaz 2 kişi 250 atmıştır onu kafaya takar geri alamadı diye