- 49,531

- 16,302

- 113

Min 40k ile cikarsinKasa 34k çevrim 35k
Min 40k ile cikarsinKasa 34k çevrim 35k
Şu slotta kasayı iyi koruyup iyi çeviren tek adamdır bence kumarbazBi güzel ödemeye 60 üstüne çıkar. 34k kasa slot için güzel. Çok yemeden ödeyecek bi oyuna denk gelmesi lazım. Sabırla oynadığına göre hırs yapmıyor o belli. Minimum 40 45 çeker
Hadi milyon olsun kasaKasa 34k çevrim 35k
Tümbet aylık bonusunumu alıyorsun broKasa 34k çevrim 35k
He konuda haklısınYok zaten dost rakip atıyor bizimki ofsaytta olsada rakip atmış topu öyle ofsayt incelmesi saçma
Vermeyen oyunu zorlama huyu oluyor ben gibi çoğu kişide. Kumarbazda o yok demek kiŞu slotta kasayı iyi koruyup iyi çeviren tek adamdır bence kumarbaz
O bendede var ya malesefVermeyen oyunu zorlama huyu oluyor ben gibi çoğu kişide. Kumarbazda o yok demek ki
Formülü bulduysan söyle dayı bize de ücretli mi satıyorsunSıkıntı yok istesem en az 30 çekerim çevrimi bitirip kasa idare ederken biraz zorlamak lazım
Lanet slot abi en güzeli her oyunda 3-5 el deneyip çıkmakO bendede var ya malesef
Benim slotta şansım dönmüyor bi süredir. 20k üstü kasam olursa belki denerim bi ara tekrar. Benim psikoloji kaldırmıyor artık ödesin bi an önce diye yüksek yüksek gidip eritiyorum kasayıO bendede var ya malesef
Sen dede hastaısısın enişte kandırma biziLanet slot abi en güzeli her oyunda 3-5 el deneyip çıkmak
Bu kumarbazın çakması dost gerçeği şu @KUMARBAZ1982Ne sporda ne slotta yüzümüz gülmüyor @Kumarbaz64 dostun şansını surtmesi lazım
Bıraktık bıraktıkSen dede hastaısısın enişte kandırma bizi
Leziz görünüyorKasa 34k çevrim 35k
Adının hakkını veriyor 😁Şu slotta kasayı iyi koruyup iyi çeviren tek adamdır bence kumarbaz