- 1,366
- 805
- 113
kredi notum yerlerde acil 10k lazım bana nasıl bulabilirim finbir diye bişey var komisyonlu kredi çıkardıklarını iddia ediyor kefilli kredi bakarken gördüm kullanan var mı
adamlar borçlarını kapatsın ben borç alıp ödeyeceğim dilenci değiliz başkanMax win paylasanlqrdan rica et dost
dostum hepsiburada limite basvur. Benim 6 icra dosyam vardı ona rağmen 20 k limit verdiler. 3. şahıslara yarı fiyatına bozdurdum. Önermiyorum ama ele güne muhtaç olmaktan iyiydi benim için.kredi notum yerlerde acil 10k lazım bana nasıl bulabilirim finbir diye bişey var komisyonlu kredi çıkardıklarını iddia ediyor kefilli kredi bakarken gördüm kullanan var mı
Komisyonlu kredi diyip önden kredi notuna bakmak için şu kadar istiyoruz diyenlerin hepsi dolandırıcı dostum iyi araştır yüzyüze komisyonlu yapan birini bul mümkünse genelde emlakçılar kredi çıkartıyor komisyonla çevreni araştır dolandırılma ben 4 sene önce 1000 lira kaptırmıştım bu internette kredi çıkartıyoruz diyenlerekredi notum yerlerde acil 10k lazım bana nasıl bulabilirim finbir diye bişey var komisyonlu kredi çıkardıklarını iddia ediyor kefilli kredi bakarken gördüm kullanan var mı
bakalımdostum hepsiburada limite basvur. Benim 6 icra dosyam vardı ona rağmen 20 k limit verdiler. 3. şahıslara yarı fiyatına bozdurdum. Önermiyorum ama ele güne muhtaç olmaktan iyiydi benim için.
Öyle mi oluyor 😂😂 çözüme bakMax win paylasanlqrdan rica et dost
Katılıyorum düşene birde onlar vuruyor hayat çok kahpeKomisyonlu kredi diyip önden kredi notuna bakmak için şu kadar istiyoruz diyenlerin hepsi dolandırıcı dostum iyi araştır yüzyüze komisyonlu yapan birini bul mümkünse genelde emlakçılar kredi çıkartıyor komisyonla çevreni araştır dolandırılma ben 4 sene önce 1000 lira kaptırmıştım bu internette kredi çıkartıyoruz diyenlere
Hadi ne kralKredi notun yerlerde ise 2 sebebi vardır
Ya daha önce hiç kredili ürün kullanmamissin veya cok az kullanmissin bu kolay iş kredi alamazsın ama güzel kredi kartı alabilirsin
Ya da daha önce ödemede bir sorun yaşamışsın. Eğer böyleyse sana rutin bankacılık sisteminde sana asla kredili ürün vermezler. Hadi'ye bakabilirsin Bi onlar veriyor bu tarz durumlarda.
Kardeşim bankalarla sicilin bozuksa kara listedeysen hiçbir halta yaramıyor bundan 5 sene evvel herkese bayram harçlığı gibi kredi dağıttıkları dönemde denedim ben onu kredi çıkaramıyorlar icralık durumum bile olmamıştı birde boş boş öneriler veriyolar yok faturaları mobilden öde felan ulan ben bilmiyormuyum kredi notumun oyle yukselecegini bana kredi çıkmayanlara kredi çıkarıyoruz diye vaatte bulunup paramı alıyorsunuz birde beleşe sunulan bilgileri bize parayla satıyorkakredi notum yerlerde acil 10k lazım bana nasıl bulabilirim finbir diye bişey var komisyonlu kredi çıkardıklarını iddia ediyor kefilli kredi bakarken gördüm kullanan var mı
Maalesef limit vermiyor benim de 3 dosyam vardı kapattm ama vermiyorlardostum hepsiburada limite basvur. Benim 6 icra dosyam vardı ona rağmen 20 k limit verdiler. 3. şahıslara yarı fiyatına bozdurdum. Önermiyorum ama ele güne muhtaç olmaktan iyiydi benim için.