sanal kartla yaptım odemelerın ıtırazını aldım bu aradaBen denizbankda itiraz bolumunu bulamadim harcamalar cikmiyor
sanal kartla yaptım odemelerın ıtırazını aldım bu aradaBen denizbankda itiraz bolumunu bulamadim harcamalar cikmiyor
Eywallah ama bnmkiler gozukmuyorsanal kartla yaptım odemelerın ıtırazını aldım bu arada
bilemedım vala garanti bankası mobil şubeden yaptım ben dırekEywallah ama bnmkiler gozukmuyor
Garanti bankası basit knj 2 dkda yapılıyor bende 2 yıl önce 17 bin akilmıştum İtiraz edip 3 ay sonra verdiler knk garanti denbilemedım vala garanti bankası mobil şubeden yaptım ben dırek
Ben denizbankda yerini buldum ama harcamalar gozukmuyorbilemedım vala garanti bankası mobil şubeden yaptım ben dırek
knk karti kapamadan çıkmazBu alanda cikmiyor harcamalar ciksa itiraz ediliyor
Odeme hemen tealim edilmiyor diye biliyorum ayliknodeme aliyor olabilirler ayrica uygulamada hala onay bekleyen islem olarakngozukuyor ama harcama itiraz bolumunde gozukmuyoriptal edemessin imkanı yok adamlar cektiyse parayı nasıl olacak
Ana kartimi sanal kartimi kapatayim yada ikisinidemiknk karti kapamadan çıkmaz
ikisini deAna kartimi sanal kartimi kapatayim yada ikisinidemi
Nediyon ya kart vermezlsrki daha banaikisini de
Niye vermesinler kralNediyon ya kart vermezlsrki daha bana
Deniz bank harcama itiraz bolumunu buldum ama dokuman istiyor ne yukleyecegimi bilemedimGarantiyse 3d secure yoksa yaparsın 2-3 güne iade alırsın.
dokuman istiyorlarsa o iş sorun yani havale yaptıgın aracı firma hayali bir firma ne yükleyebileceksin bide konuyu nasıl itiraza getiriceksin orası en sıkıntılı yer.Deniz bank harcama itiraz bolumunu buldum ama dokuman istiyor ne yukleyecegimi bilemedim