http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Harcama İptali

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,822
12,314
113
Şimdi girdim siteye harbi iyi yapmislar. Bide destekte ki pusta yazdim gülüyor ne gevşek insanlar
Yok normalde bilerek sifreyi yanlis girerim garanti olsun diye normalde ilk yanlis sifrede siteye giriyor ama gecen hafta ikikere bastim ilkinde hata versi ikincide siteye girdi .
Bugun bu siyedede garanti olsun diye 3 kere yanlis girdim sifre bloke oldu sifre falan yeniledim oyle girdim
Adamlar ayar cekiyor demekki ilkde yanlis diyip ikincide hatta ucuncude siteye aliyor

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,822
12,314
113
Yok normalde bilerek sifreyi yanlis girerim garanti olsun diye normalde ilk yanlis sifrede siteye giriyor ama gecen hafta ikikere bastim ilkinde hata versi ikincide siteye girdi .
Bugun bu siyedede garanti olsun diye 3 kere yanlis girdim sifre bloke oldu sifre falan yeniledim oyle girdim
Adamlar ayar cekiyor demekki ilkde yanlis diyip ikincide hatta ucuncude siteye aliyor
Bide siteye girdiginzde bagzi sahtelerde hesabinizda az da olsa para koyuyorlar kuruslu inandirici olsun diye

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,576
998
113
eskiden vardı ama sen yinede itirazda bulun mobilden var ise

TorosKaplanı

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,774
2,027
113
Ben harcama itirazi yaptim diye online işlemlere kapadilar iptal etmeme ragmen itirazi sadece posta kullanabiliyom

redcardoff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
557
313
63
smsle veya 3d ile yapılan işlemlerde mümkün değil

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,464
796
113
S.a beyler https://1394betts10.com/ bu siteye kredi kartiyla yatirim yaptim ama tufaya dustum sahte adresmis 2 islemim var bu islemlere harcama itirazi yapabiliyormuyuz
Ben musteri hizmetlerini aradim supeli islem aldigim urunler teslim edilmedi vs dedim ama bana savciliga basvurmaniz lazim dedi .
Baska bir yontemi varmidir
Bilgisi olarlar aydinlatirsa sevinirim
Bende bir kere deneyim dedim 3d secure kodu girildigin icin iptal etmediler,3d dogrulaman yoksa bir sansini dene

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,864
1,772
113
Ben musteri hizmetlerine bilgim dahilinde dedim ama aldigim urunler teslim edilmesi falan dedim
Bana savciliga git dediler
Geçmiş olsun bilgin dahilinde dediysen unut artık. Sistem kayıtlarında telefon görüşme kayıtlarında var alamazsın o parayı

redcardoff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
557
313
63
olmuyor o zaman hocam millet bu durumu kötüye kullandığı için sms ve 3d zorunlulugu getirildi çoğu işlemde. bankanın savcılığa git demesinin sebebi bu kardeşim senin elinde telefon var smsle onaylamışsın işlemi yani bilgin dahilinde görünüyor yok değil diyorsan ispatalamak sana düşer diyor. mesela o işlem yapılmadan telefonun çalınmış olsa sen de karakola bildirsen görüntülerde tespit edilse banka ancak o zaman bir ihtimal iade eder.

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,111
11,265
113
Geçmiş olsun dost. Bu ara bu işler baya çoğaldı. Artık fake siteye yanlış şifre girince de girmiyor. Herşeyi klonlamışlar. Bu nedenle para yatırıken 100 kere düşünmek kontrol etmek lazım.

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,822
12,314
113
olmuyor o zaman hocam millet bu durumu kötüye kullandığı için sms ve 3d zorunlulugu getirildi çoğu işlemde. bankanın savcılığa git demesinin sebebi bu kardeşim senin elinde telefon var smsle onaylamışsın işlemi yani bilgin dahilinde görünüyor yok değil diyorsan ispatalamak sana düşer diyor. mesela o işlem yapılmadan telefonun çalınmış olsa sen de karakola bildirsen görüntülerde tespit edilse banka ancak o zaman bir ihtimal iade eder.
Para gitti diyorsunz
Yukarda alanlar varmis
Ben yinede ugrasacagim

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,853
7,655
113
orjinal sitelerin telegramını takip edeceksiniz bu kadar basit yapmayın sahte site nedir ya

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
277
84
28
S.a beyler https://1394betts10.com/ bu siteye kredi kartiyla yatirim yaptim ama tufaya dustum sahte adresmis 2 islemim var bu islemlere harcama itirazi yapabiliyormuyuz
Ben musteri hizmetlerini aradim supeli islem aldigim urunler teslim edilmedi vs dedim ama bana savciliga basvurmaniz lazim dedi .
Baska bir yontemi varmidir
Bilgisi olarlar aydinlatirsa sevinirim
vala ben BANKA KARTIMLA YATIRDIGIM BAKİYELERİ MOBILDEN İTİRAZ ETTİM ÜRÜN BANA ULASMADI DIYE 30 GUNDE 50K İADE OLDU GARNTİ BANKASI