http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Harcama İptali

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,822
12,314
113
3D Secure olmayan siteler de bu nedenle büyük güvenlik açıklarına sebep olmaktadır. Çünkü onay kodu olmadan alışveriş yapılacağı için kredi kartı bilgilerinizin güvenliği tehlikeye girmiş olur. Ödeme sırasında ek bir güvenlik katmanı olmadığı için de kredi kartı dolandırıcılığı ve yetkisiz işlem riski ile karşılaşma ihtimaliniz artar.

ben senin yerine yazayım hocam siteyide atim :)

.
Birtane itiraz formu buldum ama klawye acilmiyor pc den mi yapmak lazim

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Bu dost klavye acilmiyor
denizbank cep uygulamasına gir orada harcama itirazı bölümü var kredi kartına özel oradan yap ve kartı kapattır hiç denizbank müşteri hizmetlerini arama direkman denizbank cep uygulamasından yap sikayetin ana merkeze gider çözüm çabuk olur yoksa müşteri hizmetlerine kalırsan o kart hiç kapanmaz hatalıda sen çıkarsın

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,822
12,314
113
denizbank cep uygulamasına gir orada harcama itirazı bölümü var kredi kartına özel oradan yap ve kartı kapattır hiç denizbank müşteri hizmetlerini arama direkman denizbank cep uygulamasından yap sikayetin ana merkeze gider çözüm çabuk olur yoksa müşteri hizmetlerine kalırsan o kart hiç kapanmaz hatalıda sen çıkarsın
Mobilden denedimde isde klavye cikmiyor bu islem online olabilmeli

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,553
1,596
113
Ben musteri hizmetlerine bilgim dahilinde dedim ama aldigim urunler teslim edilmesi falan dedim
Bana savciliga git dediler
Kredi kartı iptali kolay oluyor,ama öyle denen sıkıntı,bence bilgim harici diye talep ac

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Mobilden denedimde isde klavye cikmiyor bu islem online olabilmeli
eğer cepbanktan yapamıyorsan eve gittiğinde internet bankacılıgından yapman lazım yani denizbank kullanıcısı degilim ama kredi kartı bilgilerin buna cv sayısıda dahil dolandırıcıların eline geçtiyse bir an önce kartını kapattırıp yenisini sipariş etmen lazım

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,113
6,375
113
Normal o bolume telefonda yazabildin mi
Knk o yere giriyorsun adım adım ilerliyorsun secenekleri seciyorsun urun elime ulaşmadı diye garanti de öyle kolaydı knk orda nasıl bilmiyorum

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,822
12,314
113
eğer cepbanktan yapamıyorsan eve gittiğinde internet bankacılıgından yapman lazım yani denizbank kullanıcısı degilim ama kredi kartı bilgilerin buna cv sayısıda dahil dolandırıcıların eline geçtiyse bir an önce kartını kapattırıp yenisini sipariş etmen lazım
Cepban la internet bankaciligi farklimi oluyor suan evdeyim ama pc yok telefon var sadece

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,113
6,375
113
Sms kodunu girdikya yemezlwr diye dolandirildim dedim
Bende sms koduyla iade aldım knk karşı taraf bir gevekce göstermezse paranı alırsın knk zaten dolandırıymış knk alırsın yüksek ihtimal

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,113
6,375
113
Form cikiyor ama klavye cikmiyor bide en alt da imza vs var
Garanti formu o sekil degil Di knk ayrı ayrı sekmeler vardı işaretliyorsyn bide acıkla yazan yer var oraya yazıyorsun okadardı knk basitti , diger bankaların bayagı dandik miş

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Tamamdir anladim demek istedigini web den yap diyorsun ok hemen giriyorum
kapat hocam sana ısrarım yabana atılıcak konu değil kredi kartı bilgilerinin dolandırıcıların elinde olması tamam bugün bakiye olmaz yarın olur yine çekerler sen bunlara imkan tanımadan kapat kafan rahatlasın