Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Konu Başlıklı Öfke

Doğru mu?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,753
3,782
113
Evkurdan S24 Ultra almıştım 96 bine icraya gitt felan , bakalım bu hafta yatıracağız nasip olursa her ay 12 bin lira faiz biniyor icradan sonra 148 bin lira oldu

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Şu kumar tüm ülkeyi bitirdi. Ülkenin yegâne sorunu kumar. Devlet de izin veriyor şaka gibi.

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Demin bir siteden deneme bonusuyla (dumanbet) 1000₺ çektim. Matbete attım 700 ünü. Yemin ederim 50k ya ulaştım. Çektim sonra 5-5 geri yatırdım ve kaybettim. Ama kafaya bakar mısın turnuvada baya puan topladım diye kendimi teselli ediyorum. Evliyim 5 asgarî ücret nerdeyse gelirim var. Borcum yok ama psikoljim hiç iyi değil artık. Niye yazıyorum bilmiyorum ama anlatacağım kimse yok.

hoseguardian

ᴛᴇғᴇᴄɪ̇
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,764
1,717
113
İstanbul'da döviz dükkanım vardı. Kasadaki tüm parayı bundan 4 yıl önce kaybettim. Sonra ailemle aram bozuldu hayatım alt üst oldu. Telefon asla kullanmadım 1 sene boyunca hiç oynamadım aksine nefret ettim. Sonra tekrar kendimi burda buldum. Bırakmak zor.

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Şimdiye 2 ev 2 araba alacak param olması lazimken kumara yatırıyorum

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
İstanbul'da döviz dükkanım vardı. Kasadaki tüm parayı bundan 4 yıl önce kaybettim. Sonra ailemle aram bozuldu hayatım alt üst oldu. Telefon asla kullanmadım 1 sene boyunca hiç oynamadım aksine nefret ettim. Sonra tekrar kendimi burda buldum. Bırakmak zor.
Nasıl kurtulacağız aga beynimi hissetmiyorum uyku düzenim bozuldu.

hoseguardian

ᴛᴇғᴇᴄɪ̇
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,764
1,717
113
Şimdiye 2 ev 2 araba alacak param olması lazimken kumara yatırıyorum
Dostum 1 ev 1 araba parası şuan ki değerde. Rahat gitti benim dükkan kapadık. Ayrıca 19 yaşındayım hiç unutmuyorum. 9 yıl önce. Bir gece hiç unutmuyorum tam o zamanın parası 18 bin TL kaybettim. Çok güzel büyük paraydı bu arada . Gece saat 2 filan yemin ediyorum cebimde 20 TL kalmıştı onuda götürüp atmye yatırdım. İmajbette oynuyordum. Onunla 18 bini kurtaracaktım kafaya bakar mısın?

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Dostum 1 ev 1 araba parası şuan ki değerde. Rahat gitti benim dükkan kapadık. Ayrıca 19 yaşındayım hiç unutmuyorum. 9 yıl önce. Bir gece hiç unutmuyorum tam o zamanın parası 18 bin TL kaybettim. Çok güzel büyük paraydı bu arada . Gece saat 2 filan yemin ediyorum cebimde 20 TL kalmıştı onuda götürüp atmye yatırdım. İmajbette oynuyordum. Onunla 18 bini kurtaracaktım kafaya bakar mısın?
Kumar gençliğimizi yedi bitirdi... Ne diyim ki şunları yaşamayan bir kişi yoktur burda