- 21,166
- 13,804
- 113
Evlisin ve kazanıp kaybediyon yapmaHanımın telefondan
Evlisin ve kazanıp kaybediyon yapmaHanımın telefondan
Aferini hakettinbirader benim yılda alıp sattığım telefon o![]()
gidip 4 ay tedavi gördüm bide yatılıEvlisin ve kazanıp kaybediyon yapma
Ben 16 yaşımdan beri oynarım hırs senin kadar yapmamisimdirgidip 4 ay tedavi gördüm bide yatılı
bende madde de vardı, ikisi birbirini aldı götürdüBen 16 yaşımdan beri oynarım hırs senin kadar yapmamisimdir
WaybeBen 16 yaşımdan beri oynarım hırs senin kadar yapmamisimdir
Olmadimikanka ben 4 ay yatılı tedavi gördüm![]()
4 ay orda kaldım , telefon vb hiçbirşey yoktu geldikten sonrada 2 ay aynı şekilde tertemizdim ama bir gün tekrardan döndüm maalesefOlmadimi
Ben amatem'i 2 kez bitirdim 😄kanka ben 4 ay yatılı tedavi gördüm![]()
ben villada kaldım dernekteBen amatem'i 2 kez bitirdim 😄
seninki business mışş 😅ben villada kaldım dernekte
Kumar için yatılı bir tedavi var mı?ben villada kaldım dernekte
Nasıl kurtulacağız aga beynimi hissetmiyorum uyku düzenim bozuldu.İstanbul'da döviz dükkanım vardı. Kasadaki tüm parayı bundan 4 yıl önce kaybettim. Sonra ailemle aram bozuldu hayatım alt üst oldu. Telefon asla kullanmadım 1 sene boyunca hiç oynamadım aksine nefret ettim. Sonra tekrar kendimi burda buldum. Bırakmak zor.
Dostum 1 ev 1 araba parası şuan ki değerde. Rahat gitti benim dükkan kapadık. Ayrıca 19 yaşındayım hiç unutmuyorum. 9 yıl önce. Bir gece hiç unutmuyorum tam o zamanın parası 18 bin TL kaybettim. Çok güzel büyük paraydı bu arada . Gece saat 2 filan yemin ediyorum cebimde 20 TL kalmıştı onuda götürüp atmye yatırdım. İmajbette oynuyordum. Onunla 18 bini kurtaracaktım kafaya bakar mısın?Şimdiye 2 ev 2 araba alacak param olması lazimken kumara yatırıyorum
Kumar gençliğimizi yedi bitirdi... Ne diyim ki şunları yaşamayan bir kişi yoktur burdaDostum 1 ev 1 araba parası şuan ki değerde. Rahat gitti benim dükkan kapadık. Ayrıca 19 yaşındayım hiç unutmuyorum. 9 yıl önce. Bir gece hiç unutmuyorum tam o zamanın parası 18 bin TL kaybettim. Çok güzel büyük paraydı bu arada . Gece saat 2 filan yemin ediyorum cebimde 20 TL kalmıştı onuda götürüp atmye yatırdım. İmajbette oynuyordum. Onunla 18 bini kurtaracaktım kafaya bakar mısın?