- 5,786
- 3,833
- 113
Var ben yattım işte 4 ayKumar için yatılı bir tedavi var mı?
Var ben yattım işte 4 ayKumar için yatılı bir tedavi var mı?
Pek işe yaramıyor o zaman. Tek çözüm ölüm mü acaba? Yoksa tövbe edip her şeyden kurtulmak olmuyor defalarca tövbe ettim namaza başladım başta çok iyi oluyor sonra bir bakmışım yine kumardayim. Bu döngü nasıl kırılacak?Var ben yattım işte 4 ay![]()
Kişiden kişiye değişiyor benim Hocam 2.5 senedir arınmış elini bile sürmüyorduPek işe yaramıyor o zaman. Tek çözüm ölüm mü acaba? Yoksa tövbe edip her şeyden kurtulmak olmuyor defalarca tövbe ettim namaza başladım başta çok iyi oluyor sonra bir bakmışım yine kumardayim. Bu döngü nasıl kırılacak?
Bende öyle 4 ay namaz kıldım herşey çok güzeldi bir anda tekrardan en başa döndümPek işe yaramıyor o zaman. Tek çözüm ölüm mü acaba? Yoksa tövbe edip her şeyden kurtulmak olmuyor defalarca tövbe ettim namaza başladım başta çok iyi oluyor sonra bir bakmışım yine kumardayim. Bu döngü nasıl kırılacak?
10 yıldır kurtulamıyorum. Allah yardımcımız olsun.Kişiden kişiye değişiyor benim Hocam 2.5 senedir arınmış elini bile sürmüyordu
Telefonu tuşlu kullandım nakit tasiyim dedim. İddia bayinde kupon yaparken buldum kendimi mkBende öyle 4 ay namaz kıldım herşey çok güzeldi bir anda tekrardan en başa döndüm
Yaşım 30 9 yaşında lunaparkta at yarışlarıyla başladım neler neler videolarım var benim sosyal platformlarda10 yıldır kurtulamıyorum. Allah yardımcımız olsun.
Zamanında affilate işine girseymissin yayıncılar gibi parayı vururdunYaşım 30 9 yaşında lunaparkta at yarışlarıyla başladım neler neler videolarım var benim sosyal platformlarda
Yok ya kumar bağımlısı olarak varZamanında affilate işine girseymissin yayıncılar gibi parayı vururdun
Link at izleyelim reis izlemisimdir kesin deYok ya kumar bağımlısı olarak varbelgesel çektiler bana
Reklam 10sn link😂
Link at izleyelim reis izlemisimdir kesin de
Hangisi sensin
En sıkıntılısıHangisi sensin
İzlemiştim bunu
Garson olan herhaldeEn sıkıntılısı![]()
Genel olarak aşırı bağımlılık gösteren kişilerin hayatında, onlara keyif verecek, heyecan yaşatacak veya onların meşgul edecek hobiler bulunmuyor. Kendimden yola çıkarak söyleyeyim parayı çok severim, parasızlığı hiç sevmem. Evet bende yeri geldiğinde bir çok arkadaşımız gibi kendimi sıkıntılı durumlara sokuyorum, ama bağımlılık derecem çok üst noktalar da olmuyor. Sosyal bir hayatım olduğu için cebime para koyduğum dakika kendimi sürekli dışarı atıp alışveriş yapıyorum. Ağırlıklı kendimi meşgul edecek şeylerle uğraşıp o kumar durumunu bastırıyorum. Çok fazla çıkmaza girmediğim sürece sitelere para atıp kazanç sağlamaya da çalışmıyorum. Kumar illetine düşen bir çok kişi depresif dönemlerden geçerken bu batağa sürükleniyor.Şöyle ilk aşırı oynamaya başladığınız dönemlere gidin gerçekten o depresiflik ve mutsuzluk anlarını yaşarken başladığınızı fark edeceksiniz.Yok ya kumar bağımlısı olarak varbelgesel çektiler bana
sağdaki deri ceketli beyaz saç çocuk düştü diyenGarson olan herhalde
🙁sağdaki deri ceketli beyaz saç çocuk düştü diyen