Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Konu Başlıklı Öfke

Doğru mu?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Var ben yattım işte 4 ay :)
Pek işe yaramıyor o zaman. Tek çözüm ölüm mü acaba? Yoksa tövbe edip her şeyden kurtulmak olmuyor defalarca tövbe ettim namaza başladım başta çok iyi oluyor sonra bir bakmışım yine kumardayim. Bu döngü nasıl kırılacak?

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,833
113
Pek işe yaramıyor o zaman. Tek çözüm ölüm mü acaba? Yoksa tövbe edip her şeyden kurtulmak olmuyor defalarca tövbe ettim namaza başladım başta çok iyi oluyor sonra bir bakmışım yine kumardayim. Bu döngü nasıl kırılacak?
Kişiden kişiye değişiyor benim Hocam 2.5 senedir arınmış elini bile sürmüyordu

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,833
113
Bende öyle 4 ay namaz kıldım herşey çok güzeldi bir anda tekrardan en başa döndüm

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,108
461
83
Yok ya kumar bağımlısı olarak var :) belgesel çektiler bana
Genel olarak aşırı bağımlılık gösteren kişilerin hayatında, onlara keyif verecek, heyecan yaşatacak veya onların meşgul edecek hobiler bulunmuyor. Kendimden yola çıkarak söyleyeyim parayı çok severim, parasızlığı hiç sevmem. Evet bende yeri geldiğinde bir çok arkadaşımız gibi kendimi sıkıntılı durumlara sokuyorum, ama bağımlılık derecem çok üst noktalar da olmuyor. Sosyal bir hayatım olduğu için cebime para koyduğum dakika kendimi sürekli dışarı atıp alışveriş yapıyorum. Ağırlıklı kendimi meşgul edecek şeylerle uğraşıp o kumar durumunu bastırıyorum. Çok fazla çıkmaza girmediğim sürece sitelere para atıp kazanç sağlamaya da çalışmıyorum. Kumar illetine düşen bir çok kişi depresif dönemlerden geçerken bu batağa sürükleniyor.Şöyle ilk aşırı oynamaya başladığınız dönemlere gidin gerçekten o depresiflik ve mutsuzluk anlarını yaşarken başladığınızı fark edeceksiniz.