- 22,394
- 11,656
- 113
Dzeko son nefesiyle topa vurdu korner 🤣
6-7 atcakları maçta ıkınarak kazandılar bide millete laf ediyolarBu maça Galatasaray yenilir oynayanlara ve berabera kalır oynayanların aklından şüphe ediyorum !!! İddia yi bırakın gidin
Helal cimbomum❤💛💛❤6-7 atcakları maçta ıkınarak kazandılar bide millete laf ediyolar
Kardeşim tothennam iyi takım ama eksikleri var GS bencede favori idi ama bugün ekstra muazzam oynadı. İkinci yarının başında kaçırdığı net 6 pozisyon var. Ama rakip 10 kişi kaldıktan sonra olmayacak pozisyon verdi GS. Hak edilmiş muazzam galibiyyet ama arkadaş şansını denedi souuc olarakBu maça Galatasaray yenilir oynayanlara ve berabera kalır oynayanların aklından şüphe ediyorum !!! İddia yi bırakın gidin
Galatasarayın kendi sahasında sürpriz yapacağını bildiğiniz halde parayı çöpe atacağınıza forumda dağıtın size lazım değilse!
Kulusevski son dklarda boş kaleye atsaydı golü okan istifa derlerdiKardeşim tothennam iyi takım ama eksikleri var GS bencede favori idi ama bugün ekstra muazzam oynadı. İkinci yarının başında kaçırdığı net 6 pozisyon var. Ama rakip 10 kişi kaldıktan sonra olmayacak pozisyon verdi GS. Hak edilmiş muazzam galibiyyet ama arkadaş şansını denedi souuc olarak
Fena bastım galayı ona 🤣🤣Kulusevski son dklarda boş kaleye atsaydı golü okan istifa derlerdi
Beşiktaşı özledimFena bastım galayı ona 🤣🤣
Maç öncesi nerdeydin kardeşim maç bittikten sonra herkes konuşurBu maça Galatasaray yenilir oynayanlara ve berabera kalır oynayanların aklından şüphe ediyorum !!! İddia yi bırakın gidin
Galatasarayın kendi sahasında sürpriz yapacağını bildiğiniz halde parayı çöpe atacağınıza forumda dağıtın size lazım değilse!
Sadece ve sadece hayatımda barış Alper kadar şişirilmiş bir topçu görmedim ben. Sezon başı satmaliydi Galatasaray. En büyük hatası oldu şu kadroda. Atmalara gelsek osimhenin 5 golü olurdu maçta. İcardi kafa olarak bitkisel hayatta karı mahvetmis onuKulusevski son dklarda boş kaleye atsaydı golü okan istifa derlerdi
BoşveeeerSadece ve sadece hayatımda barış Alper kadar şişirilmiş bir topçu görmedim ben. Sezon başı satmaliydi Galatasaray. En büyük hatası oldu şu kadroda. Atmalara gelsek osimhenin 5 golü olurdu maçta. İcardi kafa olarak bitkisel hayatta karı mahvetmis onu
Bende bariş kadar çöp bi topcu yok şu gs deSadece ve sadece hayatımda barış Alper kadar şişirilmiş bir topçu görmedim ben. Sezon başı satmaliydi Galatasaray. En büyük hatası oldu şu kadroda. Atmalara gelsek osimhenin 5 golü olurdu maçta. İcardi kafa olarak bitkisel hayatta karı mahvetmis onu
La ben Fenerbahçeliyim ama kupona üzüldüm sadeceBoşveeeer
Çoçuklarına dna yaptırıyormuşşSadece ve sadece hayatımda barış Alper kadar şişirilmiş bir topçu görmedim ben. Sezon başı satmaliydi Galatasaray. En büyük hatası oldu şu kadroda. Atmalara gelsek osimhenin 5 golü olurdu maçta. İcardi kafa olarak bitkisel hayatta karı mahvetmis onu
Bende Beşiktaşlıyım memnun oldumLa ben Fenerbahçeliyim ama kupona üzüldüm sadece
Kanka öyle böyle değil hemdeBende bariş kadar çöp bi topcu yok şu gs de
Kim demis ki onuMaçtan önce tot favori GS kesin kaybeder diyorlar ilk yarı bittiğinde GS için beraberlik iyi sonuç diyolar maç bittikten sonra 5 atacaklardi zor yendiler diyolar bu kafalarla başa çıkmanın imkanı yok