Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Kombine Kupon 44 k

Kupon Miktarı
90000
Kupon Oranı
3.00

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,103
5,027
113
Ne kaleci panteri kardeş hep alkalecinin üstüne vurdular hele barış alper tam maldi bugün farkın açılmama sababi o sağındaki adam boş soldaki adam boş 30 metreden şut çekiyor salak herif
Pas verse 2 gol daha atacaktık dediğin dogru

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Geçen 3 kişiyle foto paylaşmıştı artık tek kişi doyuramıyor kadını
Kanka bizlik bişey yok ben futbol tayfanin özel hayattan vurmasına karşıyım kim olursa olsun. Küçük düşmenin de dusurmeninde lüzumu yok. Ama icardi kafasına futbolu koyduğu zaman osimhenden eksiği yok

Kadir3471

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,885
7,352
113
Kanka bizlik bişey yok ben futbol tayfanin özel hayattan vurmasına karşıyım kim olursa olsun. Küçük düşmenin de dusurmeninde lüzumu yok. Ama icardi kafasına futbolu koyduğu zaman osimhenden eksiği yok
İcardi duygusal adam ve bu olay onu baya bi yıprattı

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Ben hala daha cironun kimyayı bozduğunu düşünüyorum mesela sizde. Büyük golcü ama uymayınca uymuyor
Ciro yıllardır bu şekilde oynamamışki tek vuruş ustası adam misal dün semihin attığı golü ondan bekleyemeyiz ama şuan ona uyum sağlicak takım yok kanat lazım forveti beslemek için rafanın forvet arkaso kalması lazım

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Ciro yıllardır bu şekilde oynamamışki tek vuruş ustası adam misal dün semihin attığı golü ondan bekleyemeyiz ama şuan ona uyum sağlicak takım yok kanat lazım forveti beslemek için rafanın forvet arkaso kalması lazım
Aga belki güleceksin ama size cidden bir tane tadic lazım

Kadir3471

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,885
7,352
113
Devre arasında Gs yavşaklık olsun diye Fener osimhene teklif yapacakmış fiyatı artsın diye

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,934
3,809
113
Hep merak ediyorum bu basılan miktarlar neden gizleniyor.