Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Kombine Kupon 44 k

Kupon Miktarı
90000
Kupon Oranı
3.00

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,788
4,945
113
Bu maça Galatasaray yenilir oynayanlara ve berabera kalır oynayanların aklından şüphe ediyorum !!! İddia yi bırakın gidin

Galatasarayın kendi sahasında sürpriz yapacağını bildiğiniz halde parayı çöpe atacağınıza forumda dağıtın size lazım değilse!

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Bu maça Galatasaray yenilir oynayanlara ve berabera kalır oynayanların aklından şüphe ediyorum !!! İddia yi bırakın gidin

Galatasarayın kendi sahasında sürpriz yapacağını bildiğiniz halde parayı çöpe atacağınıza forumda dağıtın size lazım değilse!
Kardeşim tothennam iyi takım ama eksikleri var GS bencede favori idi ama bugün ekstra muazzam oynadı. İkinci yarının başında kaçırdığı net 6 pozisyon var. Ama rakip 10 kişi kaldıktan sonra olmayacak pozisyon verdi GS. Hak edilmiş muazzam galibiyyet ama arkadaş şansını denedi souuc olarak

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Kardeşim tothennam iyi takım ama eksikleri var GS bencede favori idi ama bugün ekstra muazzam oynadı. İkinci yarının başında kaçırdığı net 6 pozisyon var. Ama rakip 10 kişi kaldıktan sonra olmayacak pozisyon verdi GS. Hak edilmiş muazzam galibiyyet ama arkadaş şansını denedi souuc olarak
Kulusevski son dklarda boş kaleye atsaydı golü okan istifa derlerdi

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,788
4,945
113
Kaleci panter kesildi ne kaleciymis yaww😁

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
381
83
fenerbahçeden gerçekten nefret ediyorum nefret nefret

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113

Maç öncesi nerdeydin kardeşim maç bittikten sonra herkes konuşur

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Kulusevski son dklarda boş kaleye atsaydı golü okan istifa derlerdi
Sadece ve sadece hayatımda barış Alper kadar şişirilmiş bir topçu görmedim ben. Sezon başı satmaliydi Galatasaray. En büyük hatası oldu şu kadroda. Atmalara gelsek osimhenin 5 golü olurdu maçta. İcardi kafa olarak bitkisel hayatta karı mahvetmis onu

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Sadece ve sadece hayatımda barış Alper kadar şişirilmiş bir topçu görmedim ben. Sezon başı satmaliydi Galatasaray. En büyük hatası oldu şu kadroda. Atmalara gelsek osimhenin 5 golü olurdu maçta. İcardi kafa olarak bitkisel hayatta karı mahvetmis onu
Boşveeeer

Kadir3471

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,885
7,352
113
Bende bariş kadar çöp bi topcu yok şu gs de

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,292
1,588
113
Maçtan önce tot favori GS kesin kaybeder diyorlar ilk yarı bittiğinde GS için beraberlik iyi sonuç diyolar maç bittikten sonra 5 atacaklardi zor yendiler diyolar bu kafalarla başa çıkmanın imkanı yok

Kadir3471

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,885
7,352
113
Çoçuklarına dna yaptırıyormuşş