Foruma her gün gırerım acaba bugün ne gibi saçmalık olur diye her gün daha saçma bir konu çıkıyorBi sen eksiktin
Ben icardi taraftarıyım şahsenMüslüm babamı ferdi Tayfur mu sence
sen olayı çok yanlış anlamıssın kardeşim.kız beni seviyorsan beni kaşı demiş..Kız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü
Ananı sikim konuya bkya bizim için nekadar önemliKız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü
Biraz yaratıcı olun be kardesimGözlerin içine bak ya az bilinen ya da kendi ürünün bir şiir oku
Sonra de ki
Sen aynaya bakınca kendine şiir yazabilir misin
Iste bana siir yazdıran aşktır falan de
Ucuz yolu bu.
Pahalı yolu da var bunun
Onun yanında onun için kafana sıkman lazım ispat etmen içinKız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü
Gratise gidelim ordan da kuyumcuya gidip beğendiğin bilekliği alalım de, kızlar bi gratise bi kuyumcuya çözülüyolarKız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü