- 407
- 124
- 43
Allah başka dert vermesin reisimne güzel dertleriniz var
Allah başka dert vermesin reisimne güzel dertleriniz var
Olum utanın. Burda afişe ediyorsun birdeKız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü
Reis bende bozuldum ama klişe laf olacak ama şu gönlüme söz geciremedimBir kızın beni sevdiğini ispatla demesi kendisini çok üstlerde gördüğünü ve kendini beğenmiş bir narsist olduğunu gösterir
Bir sevgilim olsa ve bana bunu dese ben biraz bozulurdum
valla öyle usta cidden çok güzel bir dert şu an bu, dalga geçiyorsam namerdim. keşke benim de şu an içinde bulunduğum durumların yerine böyle tatlı telaşlarım olsaydı.Allah başka dert vermesin reisim
34 olamaz ya Max 25dir 34 yaşındaki adam böyle şeylerle ugrasmazYaşın 34 evlenme teklifi et ...
Olabilir dost 🙂34 olamaz ya Max 25dir 34 yaşındaki adam böyle şeylerle ugrasmaz
Bende her telden var pop hariç Müslüm dinletelim millete unutamadım desin Müslüm babaBen Müslüm cuyum
Eğer para peşinde olduğunu anladığım an şamar oğlanı yerTek taş mı istiyor acaba veya onun benzeri bir şeyler... Bu zamanda herkes para peşinde çünkü...
Sürekli el üstünde tutulup pışpışlanmak istiyorlar. Bu sağlıklı bir ilişki değil. Bir yerde patlarReis bende bozuldum ama klişe laf olacak ama şu gönlüme söz geciremedim
Aşıklar kervaniForum komple ampute spora döndü ya
Aynen doğru diyorsun çek karşına ben böyleyim seveceksen böyle sevSürekli el üstünde tutulup pışpışlanmak istiyorlar. Bu sağlıklı bir ilişki değil. Bir yerde patlar
34 yaşındayım liseli aşıklara dondukAptal olma
Öyle deyince de genelde terk edip kendilerine başka bir köle bulurlar. Hazırda vardır zaten. Çirkin kızların peşinde bile 50 erkek dolaşıyor.Aynen doğru diyorsun çek karşına ben böyleyim seveceksen böyle sev
Senı neden seveyim sende bunu Ispat et deKız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü