İşte boş yorumlar içinde ışıl ışıl parlayan o doğru yorum like ını verdimEvlilik teklifi bekliyor senin pek niyetin yok gibi evlenmeyeceksen ispat yerine ayrıl bence kız için daha hayırlı olur
İşte boş yorumlar içinde ışıl ışıl parlayan o doğru yorum like ını verdimEvlilik teklifi bekliyor senin pek niyetin yok gibi evlenmeyeceksen ispat yerine ayrıl bence kız için daha hayırlı olur
umrumda degilKız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü
Doğru söylemiş arkadaşEvlilik teklifi bekliyor senin pek niyetin yok gibi evlenmeyeceksen ispat yerine ayrıl bence kız için daha hayırlı olur
whatO zaman niye berabersin kızın da nasibini kapatıyosun
Boşver evlenme pişman olursun kumarcı adam evlenmezKız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü
Yıl olmuş 2025 hatta yarıladık, hala nasıl beni sevdiğini ispat et diyebilmiş ben ona şaşıyorum. Napacan kalbini söküp ona mı verecen, organ bağışı mı yapacan, bu kadınlar ne bekliyor akıl almiyorKız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü
Minareden at kendini hiç uğraşma jsjsjsjKız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü
Lise başlarında sevgilim böyle şeyler diyordu 15 sene önce devir değişmemiş hala ilginçKız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü
Kızı iyice rezil et onunda gururu var yapma yarın bürgün ayrılırsınız kız rezil olurYapma be reis benim ilcem değil reis beni kimse tanımaz sadece kız duysun diye yapcam
bilader kız sana evlenelim demek istemiş bence uzun süreli bir ilişkiniz varsa tabi eğer evliliği kastetmiyorsa ayrıl direk.Kız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü