- 407
- 124
- 43
BilmemkEt giren yere, dert girmez diye okudum brom
BilmemkEt giren yere, dert girmez diye okudum brom
Müslüm babamı ferdi Tayfur mu senceÖnce patates soğan diye başla dikkatleri üzerine çek sonra patlat haykır
İşte tam da bu yüzden 30 yıldır sap gibi dolaşıyorum. Ya sap dolaşırsın ya da bu şımarıklıkları kaprisleri çekersin. İki ucu boklu değnek. Yani bir erkeğin sevgilisi olunca özgürlükleri ciddi manada kısıtlanıyorKız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü
Senin işin daha kolayms !)))Ben evliyim de sevgilim ispat et diyor
Millet kafayi yemiş dayı benim işim olmaz takılıyorumSenin işin daha kolayms !)))
Yengeme söylersin üzerine kuma getirecem diye,,o senin yerine o kıza itarafta bulunur...delisin yaw dd
Ben Müslüm cuyumMüslüm babamı ferdi Tayfur mu sence
Aslında hatanın daniskasini yapıyoruz da gönüle söz geciremedim reisimİşte tam da bu yüzden 30 yıldır sap gibi dolaşıyorum. Ya sap dolaşırsın ya da bu şımarıklıkları kaprisleri çekersin. İki ucu boklu değnek. Yani bir erkeğin sevgilisi olunca da özgürlükleri ciddi manada kısıtlanıyor
Cocuklukta olur öyle şeyler.Kız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü
Dur reis yapma kadına şiddetten alimallah Yedikule zindanlarinda cururuzKoy tokadı amele sümüğü gibi yapışsın yere yerdeyken seni seviyorum de kalkıp sana sarılırsa tamamdır giderse arkasından taş at
Sevmesem bu deliği yapacak olmamIspat ettiginde ayrilma ihtimali var sen gercekden seviyormusun peki
Blue diamond her kadının hakkiTek taş alacan tek taşşşşşşş
O pencereden bakarsak aslında biz erkegiz ya bizim ispat etmemiz gerekiyormusPeki o ispat ettimi seni sevdiğini
Yasini bilmiyorum ama mutluluklar diliyorum dengeyi koruyunSevmesem bu deliği yapacak olmam
Bir kızın beni sevdiğini ispatla demesi kendisini çok üstlerde gördüğünü ve kendini beğenmiş bir narsist olduğunu gösterirAslında hatanın daniskasini yapıyoruz da gönüle söz geciremedim reisim
Teşekkürler tavsiye için reisYasini bilmiyorum ama mutluluklar diliyorum dengeyi koruyun