Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kız Arkadaşım Beni Sevdiğini İspat Et Dedi

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,474
2,635
113
Kız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü
İşte tam da bu yüzden 30 yıldır sap gibi dolaşıyorum. Ya sap dolaşırsın ya da bu şımarıklıkları kaprisleri çekersin. İki ucu boklu değnek. Yani bir erkeğin sevgilisi olunca özgürlükleri ciddi manada kısıtlanıyor

Sürekli karşımda hesap soran birine tavizler vereceğime sap dolaşmayı yeğlerim. Etrafta tavizler vermeye dünden razı zibilyon tane erkek varken hiçbir kız da bana bakmaz bile zaten

Son düzenleme:

Tolgababa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,528
709
113
Koy tokadı amele sümüğü gibi yapışsın yere yerdeyken seni seviyorum de kalkıp sana sarılırsa tamamdır giderse arkasından taş at

tatlar4646

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
407
124
43
İşte tam da bu yüzden 30 yıldır sap gibi dolaşıyorum. Ya sap dolaşırsın ya da bu şımarıklıkları kaprisleri çekersin. İki ucu boklu değnek. Yani bir erkeğin sevgilisi olunca da özgürlükleri ciddi manada kısıtlanıyor
Aslında hatanın daniskasini yapıyoruz da gönüle söz geciremedim reisim

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Kız arkadaşım beni sevdiğini ispat et dedi bende belediyeden hoparlöründen tüm ilçeye ispat edeceğim onu sevdigimi başka türlü ikna olmayacak çünkü
Cocuklukta olur öyle şeyler.
10 tane burma bileziği görsün bak nasıl kendi ikna oluyor.

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Ispat ettiginde ayrilma ihtimali var sen gercekden seviyormusun peki

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,263
2,049
113
ne güzel dertleriniz var

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,474
2,635
113
Aslında hatanın daniskasini yapıyoruz da gönüle söz geciremedim reisim
Bir kızın beni sevdiğini ispatla demesi kendisini çok üstlerde gördüğünü ve kendini beğenmiş bir narsist olduğunu gösterir

Bir sevgilim olsa ve bana bunu dese ben biraz bozulurdum