Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kirayı Ödeyemedim Sonuçları Ne Olur

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
hıamına :D ulann başlığı gördüğümde aklıma gelen ilk buydu.

bu arada öğrenci olduğun için biraz gönlüm rahatladı. çık baska ev bak mq öyle ev sahibnin. insan olan 2 ay sabreder. ama sen muhtemelen geçmişte de sıkıntı yaşatmışsın kardeşim. sıkma canını başka ev bak kahrını çekme bu tip adamların. canını alamazlar ya ev bulana kadar bekleyecek eşşek gibi.
Reis derdim zaten vermemek felan değil zTen 1 ay kalmıştı kilidi değiştirip eve girmişler şimdi geldim eve giremiyorum

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Biri eve girerse daha suçlu duruma düşer demişti abi kilidi değiştirmiş

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Birsey olmaz kiraci haklıdır en yakın arkadaşım avukat o bile babasının malındaki kiraciyi cikaramayip anlaşma yaptı 2 sene sonra kirayı parça parca alıyor dert etme para gelince ödersin kumar için odemiyorsan da hayatını bir yeniden sorgula kardeş
Konunun başında olayi biraz anlatmaya çalıştım arkadaşlar sebebiyle oldu biraz şimdi şehir dışından geldim kilidi değiştirmiş eve giremedim

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,188
4,363
113
Arkadaşlar kötü bir durum biliyorum bazı sebeblerden dolayı kirayı ödeyemedim yarın ikinci ay olacak 1 ay önce ev sahibi evi boşalt dedi ödeyeceğim dedim parayı yine toparlayamadim sözleşme var ama kirayı elden alıyor sebebini bilmiyorum önceki aylarda şehirde değildim ibana atayım demiştim iban olmaz diye ısrar etmişti neyse o başka yarından itibaren iki ay kirayi verememiş olucam ben avukata vericem diyor nasıl bir sonuç olur ceza icra vs bilgisi olan var mi varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler
Ödememek gibi bir düşüncem yok ama şu ara pek iyi durumda değilim evden çıkıp sonra ödeme olayi felan olabilir mi avukat girerse işin içine
2 ay ödenmemiş kiran var ve ev sahibi evden mi çık diyor

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,188
4,363
113
Doğduğun ev kaderindir derler ya harbiden öyle 1850 lerde büyük dedelerim macaristandan edremit ibramcakoy e göç ettirilmis zorunlu olarak savaş zamanı bizimkiler de o evi al yanındaki evi al mahallede 16-17 tane ev almışlar sonra yoğun bi roman vatandaşı göçü oldu mahalleye inan kardeşim 11 ay 1 lira para vermeden kahve isletti ama ben kendim kiraya çıktım 1 gün geçince triplere giriyordum kira sözleşmesi varsa mahkeme açılsa dahi en az 1 sene seni evden çıkaramaz ama yanlış anlama sen kendine bunu yakistirirmisin bilemem

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Doğduğun ev kaderindir derler ya harbiden öyle 1850 lerde büyük dedelerim macaristandan edremit ibramcakoy e göç ettirilmis zorunlu olarak savaş zamanı bizimkiler de o evi al yanındaki evi al mahallede 16-17 tane ev almışlar sonra yoğun bi roman vatandaşı göçü oldu mahalleye inan kardeşim 11 ay 1 lira para vermeden kahve isletti ama ben kendim kiraya çıktım 1 gün geçince triplere giriyordum kira sözleşmesi varsa mahkeme açılsa dahi en az 1 sene seni evden çıkaramaz ama yanlış anlama sen kendine bunu yakistirirmisin bilemem
Reis benim öyle bir derdim yok 2 ay ödenmemiş kiram vardi hatta gün olarak tam dolmadi 40 50 gün bandinda evden çıkmam felanda demiyorum sadece bilmediğim için sordum buraya ama şimdi geldim eve kilidi değiştirmiş ben burada yokken memlekette olduğumu biliyordu gelmiş değiştirmiş

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,188
4,363
113
Reis benim öyle bir derdim yok 2 ay ödenmemiş kiram vardi hatta gün olarak tam dolmadi 40 50 gün bandinda evden çıkmam felanda demiyorum sadece bilmediğim için sordum buraya ama şimdi geldim eve kilidi değiştirmiş ben burada yokken memlekette olduğumu biliyordu gelmiş değiştirmiş
Şuan kirada oturduğun evin kilidini değiştirmiş ve sen eve giremiyorsun öyle mi reis

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,188
4,363
113
Gerekli delilleri topla kilit değiştirdigine dair falan mahkeme açarsan uzun Sürer ama bi manevi tazminat davası kazanabilirsin diye düşünürdüm

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,188
4,363
113
Tek öğrenciyim farklı şehirde bayram için memlekete gitmiştim
Kardeşim uğraşırım dersen ev sahibine tav olduysan uğraş derim hakkı yok kilidi değiştirmeye falan bi vatandaş in asli hakkı yiyecek ve barınma hakkıdır bunu sözleşmeli kontratta gecikme olsada ödemede yapamaz yapmamalı iyi bi insan yani

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,188
4,363
113
Değil hepsi onda
Sözleşme de yoksa sen kiracı falan sayilmıyorsun dostum hiçbir hakkin yok yani o evde devlet nezdinde sen evde yaşayarak evi gasp etmiş bile sayılabilirsin ödeme siktiret çık git evden onun da kirayı almaya hakkı yok önüne bak derim

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Sözleşme de yoksa sen kiracı falan sayilmıyorsun dostum hiçbir hakkin yok yani o evde devlet nezdinde sen evde yaşayarak evi gasp etmiş bile sayılabilirsin ödeme siktiret çık git evden onun da kirayı almaya hakkı yok önüne bak derim
Dm bakar mısın