Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kirayı Ödeyemedim Sonuçları Ne Olur

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
ya birader milletten 3 5 bısey koparmak ıcın yapmayın soyle seyler acmayın soyle konular ya uzulur yardım eder belkı bırılerı dıye konu acıyonuz sankı bılmıyoruz aq gıt aılenle konus yardımcı olsunlar allah allah ya
Yok öyle bir niyetim yok zaten yasak olduğunu da biliyorum ama bu konularda bilgim yok en azindan bir fikrim olsun diye bilen biri paylaşır diye açtım

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,504
17,424
113
Tamam usta sakin relax
ya ogrencıyım yazmıs butun gun burada kod kovalıyor mesajlarına baktım bıraz zerre samımı gelmıyor bızde ogrencı olduk cok zor zamanlardan gectık esden dosttan aileden yardım ala ala ısın ıcınden cıktık yoksa kımse cevrende git calıs abı benım calısıp okuyan bır suru arkadasım vardı

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
ya ogrencıyım yazmıs butun gun burada kod kovalıyor mesajlarına baktım bıraz zerre samımı gelmıyor bızde ogrencı olduk cok zor zamanlardan gectık esden dosttan aileden yardım ala ala ısın ıcınden cıktık yoksa kımse cevrende git calıs abı benım calısıp okuyan bır suru arkadasım vardı
Kanka biz yorumladık sadece herkes kalbinin ekmeğini yer kimsede mal değildir boşver.

Bob0666

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
295
140
43
Bak hocam tamda dediğim gibi kendi aralarında tartışma başlamış kimi emlakçı olmuş (yaş17) kimi avukat olmuş (19) kimi hakim olmuş :))) sen avukata danış avukata.
Geçmiş olsun bu arada

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Bilader burası Türkiye öyle elden olmuyor o işler bu ülke vergi üzerine kurulu aynısını benim arkadaşım yaptı ama gitti kendinide ev sahibinide şikayet etti karşılıklı ceza yediler.
Reis bu ev sahinin evi var baya ama işte bazilari demiş ya sözleşmede elden ibaresi varsa diye şehirde olmadığım 2 ay ibana kesinlikle attirmadi hiç yapamiyorsan buradan birine at o ceksin gelsin versin dedi

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,673
2,418
113
Kimseden borç almam, kredi çekmem, temel ihtiyaçlarım olan parayı riske atmam vs vs diyorsan dassagini gezdirenler yesin adamdan daha adamsın derim başkada birsey demem ben burada insanların yaptığı hataların yüzde 90 nini yapmışımdır yalan yok kredide çektim, maaşımı 1 saat 8cinde kaybettiğimde oldu, millete yalan söyleyip kumar parası istediğimde oldu

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Reis dediğim gibi ben ödemem demiyorum ama bir kısmınida veremedim evden çıksam sonra ödeme şeklinde anlaşma yapabilir miyiz küfür etti ama konuşurken ben kayıt almadim çünkü küfür edeceğini felan tahmin etmemiştim
Suan cıksan hiç bisey alamaz senden o sözleşme gecersiz kirayı elden aldıgı için hiç bi hukmu yok para falan vermene gerek yok kendıde biliyo zaten mahkemeye falan gidemez bana denk gelmiyo böyle 2 sene beleş oturayım

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Reis bu ev sahinin evi var baya ama işte bazilari demiş ya sözleşmede elden ibaresi varsa diye şehirde olmadığım 2 ay ibana kesinlikle attirmadi hiç yapamiyorsan buradan birine at o ceksin gelsin versin dedi
Kardeş ben emlakçılik yaptım 6 sene oldu bırakalı bizim zamanımızda elden verme vardi tabikide sözleşme olması kaydiyla bu avukatlık forumları var oraya yaz güncel bilgi alırsın

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
1 kırayı dahi elden alırsa ev sahibi o sözleşme gecersiz yok hukmunde sayılır sözleşmeye falan bakmaya gerek yok