Evi çokSözleşme varsa çıkartır büyük ihtimalle tek evi oysa hemen mahkeme sonuçlanir 1 den fazla evi varsa mahkeme çok uzun sürer
Evi çokSözleşme varsa çıkartır büyük ihtimalle tek evi oysa hemen mahkeme sonuçlanir 1 den fazla evi varsa mahkeme çok uzun sürer
Orasını bilemem ama şubatta yasa değiştiReis sözleşmeyi sadece gösteriş için yaptiysa
bir şekil öde. Ya da yarısını öde sustur bir süre. Yoksa işin sonu iyi görünmüyorŞöyle bir durumda oldu bu adam bana küfür etti telefonda ama
Onu kim diyor bilader sözleşme detayında elden ödeme yazarsa elden verirsin adam ibana isterse oraya iban ibaresini eklersin öyle kural Felan da yokAlakası yok kardeşim yeni yasada elden vermek yasak git bi bak.
Elden aldıgı kıraya bide sözleşmemi yaptı salak lan bu millet illakı cıkartır ama mahkemeye giderse kendi zararlı cıkar bide kufur ettı dıyosun tehdide girer bu suan 6 ay seni cıkartma sansı yok zaten ortayolu bulucanızReis yıllık peşin verdim desem o da hiç vermedi kirayı dese ne oluyor k.b doğrudur pek bilgim yok bu konularda hata benim onun için buradan görüş almak için açtım konuyu cevaplarıniz için hepinize tek tek teşekkür ederim
Ya kardeşim bilginiz yok fikriniz var sözleşme detayı önemli adam orda zaten ister ibandan alsın istersen nakit alsın vergisini seneden bir ödüyorHadi canım ciddimisin muz cumhuriyetimi burası hs acıcan gönderen acıklamaya her ay kıra diye yazıcak
Bilader burası Türkiye öyle elden olmuyor o işler bu ülke vergi üzerine kurulu aynısını benim arkadaşım yaptı ama gitti kendinide ev sahibinide şikayet etti karşılıklı ceza yediler.Onu kim diyor bilader sözleşme detayında elden ödeme yazarsa elden verirsin adam ibana isterse oraya iban ibaresini eklersin öyle kural Felan da yok
Konut kirası için ödeme şekilleri, kira sözleşmesinde belirtilir ve taraflarca kabul edilir. Genellikle kira ödemeleri, nakit para, banka havalesi, EFT, otomatik ödeme talimatı veya posta yoluyla yapılabilir. Kiracı, kira bedelini elden veya ev sahibinin belirlediği bir yerde nakit olarak ödeyebilir.
Kardeş bende 15 sene emlak işi yaptım orda ya sözleşme yoktur yada başka birşey vardırBilader burası Türkiye öyle elden olmuyor o işler bu ülke vergi üzerine kurulu aynısını benim arkadaşım yaptı ama gitti kendinide ev sahibinide şikayet etti karşılıklı ceza yediler.
Orasını bilemem ama bizim eski ev sahibide kaçak elden alıyordu eski kiracılarından yeni kiracılara sözleşme ile banka yapıyordu düşün amaç ne olabilir vergi kaçırıyşrdu eski kiracıları tanıık elden alıyordu ortada sözleşme yoktu tabi bu arkadaşın ki biraz fsrklı bi durum anlam veremedimKardeş bende 15 sene emlak işi yaptım orda ya sözleşme yoktur yada başka birşey vardır
Yeni yasada elden ödeme diye bişey yok yasak kıracıya 50 bin ev sahibine 300 bin cezası var kıra sadece banka hesapları üzerinden ödenir ac oku yasayı burdan sallama kafana göre okuyun az birazYa kardeşim bilginiz yok fikriniz var sözleşme detayı önemli adam orda zaten ister ibandan alsın istersen nakit alsın vergisini seneden bir ödüyor
Aynen bu yasa şubatta onylandı.Yeni yasada elden ödeme diye bişey yok yasak kıracıya 50 bin ev sahibine 300 bin cezası var kıra sadece banka hesapları üzerinden ödenir ac oku yasayı burdan sallama kafana göre okuyun az biraz
Reis dediğim gibi ben ödemem demiyorum ama bir kısmınida veremedim evden çıksam sonra ödeme şeklinde anlaşma yapabilir miyiz küfür etti ama konuşurken ben kayıt almadim çünkü küfür edeceğini felan tahmin etmemiştimElden aldıgı kıraya bide sözleşmemi yaptı salak lan bu millet illakı cıkartır ama mahkemeye giderse kendi zararlı cıkar bide kufur ettı dıyosun tehdide girer bu suan 6 ay seni cıkartma sansı yok zaten ortayolu bulucanız
Tamam usta sakin relaxya birader milletten 3 5 bısey koparmak ıcın yapmayın soyle seyler acmayın soyle konular ya uzulur yardım eder belkı bırılerı dıye konu acıyonuz sankı bılmıyoruz aq gıt aılenle konus yardımcı olsunlar allah allah ya
Kardeş küfür etse de kayıt alsan delil niteliği yok habersiz kayıt olduğu için WhatsApp normal sms gibi yerlerden küfür ederse o zaman şikayetçi olabilirsinReis dediğim gibi ben ödemem demiyorum ama bir kısmınida veremedim evden çıksam sonra ödeme şeklinde anlaşma yapabilir miyiz küfür etti ama konuşurken ben kayıt almadim çünkü küfür edeceğini felan tahmin etmemiştim