Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe de 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Ya arkadaşım galatasaray ayrılan hangi oyuncusuna sahip cıktı da kereme sallamayacak tüm oyıncuların arkasından teneke caldı acın bakın gecmışe o kadar dokunduysa satmasaydın kardeşim bu arada ben bjk liyim olanı yazıyorum

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,470
2,633
113
Ya bunlar ayakcı işte olay olsada komuşsak diye bekliyo bunlar kendi adam mı da millete sallıyo yaptıgı programın rezilligine bak cocuk yapmaz bunların yaptıgını ayakcı tırmakcı bunlar
Birkaç bin dolar kazanmak için reyting artsın diye bi ara ağzından masaya kurbağa gibi su fışkırtıyordu. Duruştan, karakterden bahsediyor iktidar yalaması

amo.jpeg

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Birkaç bin dolar kazanmak için reyting artsın diye bi ara ağzından masaya kurbağa gibi su fışkırtıyordu. Duruştan, karakterden bahsediyor
Bu adamlar hala yorumcu tv cıkıyo gecen sene fener şampiyon olucak diye her program yırtınan bu degilmiydi fener kesti heralde arpasını bu sene fenere sallıyo seneye arpaya göre artık

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,470
2,633
113
Bu adamlar hala yorumcu tv cıkıyo gecen sene fener şampiyon olucak diye her program yırtınan bu degilmiydi fener kesti heralde arpasını bu sene fenere sallıyo seneye arpaya göre artık
Rasim'in binbir türlü şımarıklıklarına rağmen ağızlarını açıp iki çift laf söyleyemiyorlar. Duruş karakter sahibi Amo seni.

Bir de film çektiler hep birlikte. Filmi de sadece aileleri izlemeye gitti amk :)

Son düzenleme:

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,266
4,155
113
Bir Fenerbahçeli olarak bu transferi yanlis buluyorum bu adam fenere ana avrat kufur edip yuvam ailem Galatasaray demiştir ha iyimi iyi topcu ama yanlis politika bir insanda omurga çok önemli ha profesyonel oyuncusun tamam ama fenere küfür et ana avrat sonra gel burda transfer ol buda capsiz bizim yönetimde
Helal olsun sana yemin ediyorum bak bende Galatasaraylıyım içimi döktün resmen bu kerem karaktersizin teki para için bunu yaptı şerefsiz

Suat0435

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
288
118
43
Ya orasi öğle bak burak yilmaza sergene vs bu olay baska bu adam fenere ana avrat sovuyordu yok Galatasaray beni ailem fener soyle boyle diyordu bunu parayla alakasi yok sergen bunu yapmadi burak bunu yapmadi karakter meselesi bu isler ya topunu oynucan gecicen yada dedigini unutmucan
Küfürü ettiğine dair bir video varmi nerde etti küfürü bulamadim bi turlu sen biliyorsan yardımcı olur musunuz dost

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
783
113
Karaktersiz bir adam Emre belezoglu 1 Arda Turan 0 Kerem akturkoglu -1 Türk futbolunun karaktersiz futbolcuları

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
470
83
Bu karaktersiz mentali patlak GSde iki kere dayak yedi bulunduğu ortamı bozar benfica da babasının hayrına yollamadı demek ki orada da sıkıntı çıkardı tek olay maaş değil. Fener de bundan nasibini alır, karakteri olan bir adam önce ana avrat sövüp sonra o takıma gitmez ya hiç sövmyeceksin ya da adam olacaksın.

Ayrıca siyasi görüşü de en az karakteri kadar bozuktur, fenere gelmeden önce stadın adının chobani olmasını mı bekledi acaba?

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,987
4,070
113
Bir Fenerbahçeli olarak gereksiz bir transfer zamanında bu kulübe demediğini bırakmadı

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,113
529
113
hayırlı olsun sevenler kavuştu kerem fenerbahçeyi şampiyon yapar

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
Bir Fenerbahçeli olarak bu transferi yanlis buluyorum bu adam fenere ana avrat kufur edip yuvam ailem Galatasaray demiştir ha iyimi iyi topcu ama yanlis politika bir insanda omurga çok önemli ha profesyonel oyuncusun tamam ama fenere küfür et ana avrat sonra gel burda transfer ol buda capsiz bizim yönetimde
Amacı gsyi karıştırmak ve yaptıda bizim mal yönetimde izin verdi bak adam edersonu aldı elimizden harbi salak bu gs yönetimi sabah sabah deli oldum yine

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
Bugün macabi tel Aviv 10 milyon Euro versin netenyahu iyi adam diyecek karakterde biri bosverin milletin kazandığı milyonlar üzerinden birbinizi kırmaya gerek yok
Kerem gibi oyuncular herşeyini satar 1 2 milyona fenere gitmesi normal ama gs ile herşeyi silmesi en şerefli kulübe geldim demesi kabul edilemez fenere küfür etmiş ana avrat ben doğru yoldayım fenerliler kast ederek onlarda doğru yolu bulur demiş oyuncuda alan fenerdede akıl yok

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,138
387
83
Fener sürekli GS psikolojik etkilemek için transferlerini daha çok para vererek elinden alıyor bu zihniyetle bu fener hiç bir zaman başarılı olamadı bundan sonra da inşallah olmaz ben ali koç kadar dünyada GS den nefret eden biri görmedim adamların derdi feneri şampiyon yapmak değil GS başarısız olsun istiyorlar işte bu zihniyetten dolayı asla başarılı olamayacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...