- 5,328
- 2,746
- 113
Ya arkadaşım galatasaray ayrılan hangi oyuncusuna sahip cıktı da kereme sallamayacak tüm oyıncuların arkasından teneke caldı acın bakın gecmışe o kadar dokunduysa satmasaydın kardeşim bu arada ben bjk liyim olanı yazıyorum
Birkaç bin dolar kazanmak için reyting artsın diye bi ara ağzından masaya kurbağa gibi su fışkırtıyordu. Duruştan, karakterden bahsediyor iktidar yalamasıYa bunlar ayakcı işte olay olsada komuşsak diye bekliyo bunlar kendi adam mı da millete sallıyo yaptıgı programın rezilligine bak cocuk yapmaz bunların yaptıgını ayakcı tırmakcı bunlar
Bu adamlar hala yorumcu tv cıkıyo gecen sene fener şampiyon olucak diye her program yırtınan bu degilmiydi fener kesti heralde arpasını bu sene fenere sallıyo seneye arpaya göre artıkBirkaç bin dolar kazanmak için reyting artsın diye bi ara ağzından masaya kurbağa gibi su fışkırtıyordu. Duruştan, karakterden bahsediyor
Rasim'in binbir türlü şımarıklıklarına rağmen ağızlarını açıp iki çift laf söyleyemiyorlar. Duruş karakter sahibi Amo seni.Bu adamlar hala yorumcu tv cıkıyo gecen sene fener şampiyon olucak diye her program yırtınan bu degilmiydi fener kesti heralde arpasını bu sene fenere sallıyo seneye arpaya göre artık
Helal olsun sana yemin ediyorum bak bende Galatasaraylıyım içimi döktün resmen bu kerem karaktersizin teki para için bunu yaptı şerefsizBir Fenerbahçeli olarak bu transferi yanlis buluyorum bu adam fenere ana avrat kufur edip yuvam ailem Galatasaray demiştir ha iyimi iyi topcu ama yanlis politika bir insanda omurga çok önemli ha profesyonel oyuncusun tamam ama fenere küfür et ana avrat sonra gel burda transfer ol buda capsiz bizim yönetimde
Küfürü ettiğine dair bir video varmi nerde etti küfürü bulamadim bi turlu sen biliyorsan yardımcı olur musunuz dostYa orasi öğle bak burak yilmaza sergene vs bu olay baska bu adam fenere ana avrat sovuyordu yok Galatasaray beni ailem fener soyle boyle diyordu bunu parayla alakasi yok sergen bunu yapmadi burak bunu yapmadi karakter meselesi bu isler ya topunu oynucan gecicen yada dedigini unutmucan
Amacı gsyi karıştırmak ve yaptıda bizim mal yönetimde izin verdi bak adam edersonu aldı elimizden harbi salak bu gs yönetimi sabah sabah deli oldum yineBir Fenerbahçeli olarak bu transferi yanlis buluyorum bu adam fenere ana avrat kufur edip yuvam ailem Galatasaray demiştir ha iyimi iyi topcu ama yanlis politika bir insanda omurga çok önemli ha profesyonel oyuncusun tamam ama fenere küfür et ana avrat sonra gel burda transfer ol buda capsiz bizim yönetimde
Kerem gibi oyuncular herşeyini satar 1 2 milyona fenere gitmesi normal ama gs ile herşeyi silmesi en şerefli kulübe geldim demesi kabul edilemez fenere küfür etmiş ana avrat ben doğru yoldayım fenerliler kast ederek onlarda doğru yolu bulur demiş oyuncuda alan fenerdede akıl yokBugün macabi tel Aviv 10 milyon Euro versin netenyahu iyi adam diyecek karakterde biri bosverin milletin kazandığı milyonlar üzerinden birbinizi kırmaya gerek yok