Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe de 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Burakla kimse yarışamaz Gökhan'ım ama kimse nefret etmez bu bebe hem fenerli nefreti hem gsli nefreti türetti
Aynen öğle anlatmak istedigim o bizim yonetimde is yok aziz baba olsaydı almazdi bunu adam fenere ama baci sovuyordu koridorlarda sampiyonluk kutlamalarinda omurga önemli

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Eğer bu n****susuz varlık etmeseydi küfürler ana avrat , arkadaşlarim var fenerli onlarınki yanlış yol demeseydi, Galatasaray benim evim yuvam insan ayrılır ama vazgeçmez demeseydi , şampiyonluk kutlamasında ana bacı küfür etmeseydi şuan yemin billah ederim ki başarılar diler hayırlı olsun derdim ama tüm bunları yapıp bu kadar tazeyken hemde nasıl bir gecede Türkiye'nin en büyük kulübüne en şerefli kulübüne geldim açıklaması yapabiliyorsun bu nasıl bir karakter? Bu nasıl bir namus ? Ve en anlamadığım ey Fenerbahçe ilk dostum son düşmanım sen böyle bir adamı nasıl transfer edersin ? Bu nasıl bir vizyon nasıl bir vizyon bu yazık diyorum yazık 1 milyon Euro fazla verseler karısını bile satar bu adam daha da bişey demiyorum çok moralim bozuldu çok canım sıkıldı inanmadım o sözleri söylediğine inanmadım abim attı gece gece yani bişey diyemiyorum yazık ayıp

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Eğer bu n****susuz varlık etmeseydi küfürler ana avrat , arkadaşlarim var fenerli onlarınki yanlış yol demeseydi, Galatasaray benim evim yuvam insan ayrılır ama vazgeçmez demeseydi , şampiyonluk kutlamasında ana bacı küfür etmeseydi şuan yemin billah ederim ki başarılar diler hayırlı olsun derdim ama tüm bunları yapıp bu kadar tazeyken hemde nasıl bir gecede Türkiye'nin en büyük kulübüne en şerefli kulübüne geldim açıklaması yapabiliyorsun bu nasıl bir karakter? Bu nasıl bir namus ? Ve en anlamadığım ey Fenerbahçe ilk dostum son düşmanım sen böyle bir adamı nasıl transfer edersin ? Bu nasıl bir vizyon nasıl bir vizyon bu yazık diyorum yazık 1 milyon Euro fazla verseler karısını bile satar bu adam daha da bişey demiyorum çok moralim bozuldu çok canım sıkıldı inanmadım o sözleri söylediğine inanmadım abim attı gece gece yani bişey diyemiyorum yazık ayıp
Yasa dostum aynen bu işte

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,762
113
Mert hakani bedava versek almazlar ama emin ol oda giderdi isteseler para önemli 😄 o biliyordu son büyük takım fener öyle davranmasa 2 sene önce gönderilirdi Anadolu takımında oynuyor olurdu şimdi
Mert Hakani alsa Galatasaray iyi para verse yeminle gider koşa koşa oda büyük Galatasaray der 😂

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Mert hakani bedava versek almazlar ama emin ol oda giderdi isteseler para önemli 😄 o biliyordu son büyük takım fener öyle davranmasa 2 sene önce gönderilirdi Anadolu takımında oynuyor olurdu şimdi
Gözüm seyriyor mert hakan deyince adamin bir idman kosu görüntüsü var 10 dk da tıkanıyor birde bu adami kaptan yapmislar takimimda böyle Yönetimin aw dostum her rekabetçi klup icin boyle yoneticilerin olmamasi lazim gerek fb gerek gs bjk icin ama malesef Türk futbolu cokta iyiye gitmiyor üzücü

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,735
28,424
113
Melodan sonraki köpek rolunu alirdi la öğle deme 🤣🤣
Bugün macabi tel Aviv 10 milyon Euro versin netenyahu iyi adam diyecek karakterde biri bosverin milletin kazandığı milyonlar üzerinden birbinizi kırmaya gerek yok

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Bugün macabi tel Aviv 10 milyon Euro versin netenyahu iyi adam diyecek karakterde biri bosverin milletin kazandığı milyonlar üzerinden birbinizi kırmaya gerek yok
Kankam kirmiyoruz be sohbet ediyoruz bence topcu dedigin delpiero gibi olacak totti gibi vardy gibi olacak o parayla zaten hayatin garantide değilmi hirs kötü birşey

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,735
28,424
113
Kankam kirmiyoruz be sohbet ediyoruz bence topcu dedigin delpiero gibi olacak totti gibi vardy gibi olacak o parayla zaten hayatin garantide değilmi hirs kötü birşey
Vallahi ben gitmez diyordum kerem için neler dedin abi nasıl bir omurganiz var ilginç Vallahi hiçmi dönüp arkadaş ben bunları söyledim bu kadarida bana yakışmaz demiyorsunuz

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Vallahi ben gitmez diyordum kerem için neler dedin abi nasıl bir omurganiz var ilginç Vallahi hiçmi dönüp arkadaş ben bunları söyledim bu kadarida bana yakışmaz demiyorsunuz
Demi ya sen o soyunma odasinda nasil bakacan insanlarin yüzüne birde prada cemi karsilmaya vermisler havaalaninda sahip cikiyor adama yanlis isler bunlar

hartson1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
91
27
18
kereme ekstra 1m euro ver gazzeye 1 bomba da sen at de gider atar benficadan 1.5m alırken fener 5m verince duruşunu satan herşeyi yapar

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
821
266
63
Hyairli uğurlu olsun Fenerbahce'ye.... Bizde oynarken taraftar baskısından çok saçma işler yapıyordu kendini ispatlamak için. Fenerbahçe de daha çok yapacak muhtemelen bu saçmalıkları zira bir an evvel üzerindeki Galatasaraylı imajını sildirmek isteyecek. Bir iki puan kaybında üzerindeki baskıyla değişik işler deneyebilir. Zira aynisini İrfancan'da yaşadı ve taraftar en çok ona kızdı. Çünkü Galatasaray'a atılmış bir çalımdi..

Tekrar hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yeni bir Cengiz under vakası olmaz Kerem'de ...

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
785
653
93
Ben galatasaraylı olarak kereme zerre kızmıyorum inşallah başarılı olur tabi galatasaraya karşı oynadığı maçlar hariç 😄 Ama asıl sorun biz taraftarlarda gerçi ben holigan bir taraftar değilim ama asgari ücrete çalışıp çoluğunun çocuğunun isteklerini yerine getirmeyi geçtim kirasını zor veren insanlar para uğruna takımını formasını hatta karakterini saniyede değiştiren bu topçuları sahiplenip bunlar için birbirine giriyor ya ne diyim yazık insanın kendine bunu yapmaması lazım kimse kimseye hayran olmamalı sadece futbol yorumlanmalı eğer futbol seviyorsak futbolcunun futboluna bakar yorum yaparsın o bizim evladımız bu bizim evladımız devirleri bitti geçti o alexler quaresmalar arda turanlar bitti artık paranın elde edemeyeceği insan kalmadı bu futbol bu oldu kabullenip stres atmak için izlenmeli aksine stres sahibi olunmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...