- 5,942
- 4,630
- 113
Akaryakıt istasyonlarında bitkisel sabun vs gibi şeyler satılıyor. Onlarla çözersin bir haftadaDostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏
ooo başkanım hoş geldiniz köylünün dostu başkanım 🙏 🙏 valla başkanım her türlü tedavi bakınmaya çalıyorum işteseninki 2 günde bir çıkıyorsa kepek değildir , egzama vardır sende pullanma çok oluyorsa konazol şampuan en etkilisi bu konuda 1 haftada yok ediyor komple
Kepekten nasıl kurtulurum diye konu açtığında cevaba bunu yazmışım demekki%100 freebet var güne özelbu ne dost ne iş görür
çöp dostBu head and shoulders nane ferahlığını kullan 2 3 yıkamadan sonra farkı gör 1 tane bile kepeğin olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 677268
+1 ve dercosseninki 2 günde bir çıkıyorsa kepek değildir , egzama vardır sende pullanma çok oluyorsa konazol şampuan en etkilisi bu konuda 1 haftada yok ediyor komple
Egzamayı yok ettigi yok o şampuanın kullanamaya ara verince hemen çıkıyo tekrar bendede var komple tesavisi yok lanet birşeyseninki 2 günde bir çıkıyorsa kepek değildir , egzama vardır sende pullanma çok oluyorsa konazol şampuan en etkilisi bu konuda 1 haftada yok ediyor komple
sağolasınız bir çok insanda dert bu belki biri de faydalanır diye konu açtım en iyi böylesi gibi duruyoru sizin fikriniz yaniİşin şakası bu kepek dedigin,egzamadir; bi dermatologa gitmen gerekir, hem ona göre şampuan verir,hemde neden kaynaklandığını testlerle bulur
0 a vur kafayıEgzamayı yok ettigi yok o şampuanın kullanamaya ara verince hemen çıkıyo tekrar bendede var komple tesavisi yok lanet birşey![]()
Dost muhtemelen egzemadir sendeki aynı problem bendede var stres ve acı baharatlı şeyler tetikliyor kontrol şampuan kullanDostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏
tamam baba ama 6 ay kulandım 1 şanpuanı iyiydi sonra aynı şanpuana devam ettim ne olduysa ondan sonr aoldu aldım şeyle alakalımı çakmamıydı anlamadımŞampuan değiştirmemek en büyük kural.
kaş bıyıkta falanda çıkıyo bu ilac losyon kullanmazsan. kaşlarıda kesicem tüysüz gezicem tşk tedavi için0 a vur kafayı
Tamam dost biraz paralanıyım alayım bundan bidene ama dermatologa gitmek de iyi fikir olmazmı ?Cildiyeye görün. Bende de vardı sürekli egzema var dedi. Bendeki birde sürekli tekrarlar bağışıklık kazanır dedi ara ara değiştirmemiz gerekecek dedi ama 1 senedir aynı ve sorun yok.
KONAZOL MEDIKAL ŞAMPUAN %2 100 ML
BETASALİC % 0.05 + % 2 LOSYON (50 ML)
Bu ikisini verdi. Losyon olanı haftada çok sık kullanmıyorum ilk kullandığımda hafta 3 kez kullandım. Ama şimdi 1 2 haftada bir kullanıyorum
Bitane şampuan kullanıyorum 1000 tl kullandığına değer ..Dostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏