Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kepekten Nasıl Kurtulurum

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,942
4,630
113
Bu head and shoulders nane ferahlığını kullan 2 3 yıkamadan sonra farkı gör 1 tane bile kepeğin olmaz.

24005110.jpg

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
2,260
113
Dostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏
Akaryakıt istasyonlarında bitkisel sabun vs gibi şeyler satılıyor. Onlarla çözersin bir haftada

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
349
445
63
seninki 2 günde bir çıkıyorsa kepek değildir , egzama vardır sende pullanma çok oluyorsa konazol şampuan en etkilisi bu konuda 1 haftada yok ediyor komple
ooo başkanım hoş geldiniz köylünün dostu başkanım 🙏 🙏 valla başkanım her türlü tedavi bakınmaya çalıyorum işte

jesus07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,189
267
83
head and shoulders çoğunu kullandım kepek hiç gitmedi. bir tek resimdeki 7 in 1 faydalı oldu. 3 4 kullanımdan sonra 1 haftada gidiyor hep bunu kullanınca. kişiden kişiye değişebilir tabii.
head-shoulders-7-fayda-1-arada-multi-action-sampuan-720-ml-360ml2-kcm58444411-1-928d69381ce448...jpg

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,113
1,679
113
seninki 2 günde bir çıkıyorsa kepek değildir , egzama vardır sende pullanma çok oluyorsa konazol şampuan en etkilisi bu konuda 1 haftada yok ediyor komple
Egzamayı yok ettigi yok o şampuanın kullanamaya ara verince hemen çıkıyo tekrar bendede var komple tesavisi yok lanet birşey :D

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
349
445
63
İşin şakası bu kepek dedigin,egzamadir; bi dermatologa gitmen gerekir, hem ona göre şampuan verir,hemde neden kaynaklandığını testlerle bulur
sağolasınız bir çok insanda dert bu belki biri de faydalanır diye konu açtım en iyi böylesi gibi duruyoru sizin fikriniz yani

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,641
9,588
113
egzama hiçbir şekilde geçmez konazol clinical falan hiçbiri çözüm değil ömür boyu çekeceksin maalesef ha çözüm istiyorum illa dersen stresi bitireceksin kumarı bırakacaksın 1 2 aya kalmaz azalır biter böyle şeyler psikolojik maalesef

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,519
1,964
113
Dostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏
Dost muhtemelen egzemadir sendeki aynı problem bendede var stres ve acı baharatlı şeyler tetikliyor kontrol şampuan kullan

ntunguc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,018
376
83
Cildiyeye görün. Bende de vardı sürekli egzema var dedi. Bendeki birde sürekli tekrarlar bağışıklık kazanır dedi ara ara değiştirmemiz gerekecek dedi ama 1 senedir aynı ve sorun yok.
KONAZOL MEDIKAL ŞAMPUAN %2 100 ML
BETASALİC % 0.05 + % 2 LOSYON (50 ML)
Bu ikisini verdi. Losyon olanı haftada çok sık kullanmıyorum ilk kullandığımda hafta 3 kez kullandım. Ama şimdi 1 2 haftada bir kullanıyorum

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,963
3,106
113
Ketoral derim hafta 2 kullan 1 ay sonrada hafta 1 dewam mis gibi yapıyor

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,159
421
83
Birazdan atıyorum çözümü saç sakal da oluşan tüm kepek kabuklanma her ne varsa yok ediyor denendi kurtuldum ben gayet başarılıScreenshot_20241211-142252_Chrome.jpg

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
349
445
63
Cildiyeye görün. Bende de vardı sürekli egzema var dedi. Bendeki birde sürekli tekrarlar bağışıklık kazanır dedi ara ara değiştirmemiz gerekecek dedi ama 1 senedir aynı ve sorun yok.
KONAZOL MEDIKAL ŞAMPUAN %2 100 ML
BETASALİC % 0.05 + % 2 LOSYON (50 ML)
Bu ikisini verdi. Losyon olanı haftada çok sık kullanmıyorum ilk kullandığımda hafta 3 kez kullandım. Ama şimdi 1 2 haftada bir kullanıyorum
Tamam dost biraz paralanıyım alayım bundan bidene ama dermatologa gitmek de iyi fikir olmazmı ?

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
Bitane şampuan kullanıyorum 1000 tl kullandığına değer ..
İsmi aklımda değil akşama yazarım dost
İyi forumlar