Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kepekten Nasıl Kurtulurum

ahmet62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
856
434
63
seninki 2 günde bir çıkıyorsa kepek değildir , egzama vardır sende pullanma çok oluyorsa konazol şampuan en etkilisi bu konuda 1 haftada yok ediyor komple
@Başkan yüze de biröneri varmı hacı egzama burun ve kaş ortası kortizon kremi dışında doktor stres diyip gönderiyor aq bunun tedavisini bir bulamadialr

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,137
238
63
Vichy nin şampuanı var iki tane çeşidi var ikisini de al kullan bir duş birini bir duş diğerini. 3 hafta sonunda hem kepeksiz hem de parlak yumuşak ve gösterişli saçlara sahip olacaksın.

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
283
63
Kepek mi egzamamı önce onu öğrenmek için foto at teşhisi koyalım ve tedaviyi uygulayalım
Egzemadır o kepek olsa doğru şampuan ve düzenli yıkamayla geçerdi egzema bende de var bu kumar illeti yüzünden yaşadığım stresler sonucu başladı çözüm yok kremlerle falan frenleniyor sadece saçı sürekli yıkayıp temiz ve nemli tutacak başka çözüm yok

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
349
445
63
BİLGİLER İÇİN TEŞEKRLER HERKESE : )) Herkesin yorumunu okudum Haldır Şaldır hariç :) bir eczaneden paraya Kıyıp alacam bide iki fotolu şekilde arkadaş önermiş onu denicem ama saçta dökülme oluyor demiş kulanan o en son çare 3 dermetolog var birde bakacam artık teşeküler. başkası da faydalandıysa ne mutlu bana 🙏 🙏 🙏

iso0625

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,167
463
83
Dostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏
Komple kazit

sello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
920
231
43
Dostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏
tek kelimeyle hem kepek hem dökülme hepsinden kurtuldum nasılmı hergün muhakak bak nasıl oluyon hem sağlık CİDDEN ciddiyim çok şifalı hergün SARIMSAK YE korkma ye bakda gör olduğu gimi ağzına kat çiğ sarımsağı çiğneme meye devam et gözünden yaş gelene kadar bal gör ben buradayım sadece 40 günde nasıl değişiklik oloyur