http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabri0235

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,377
1,426
113
Herkese iyi sabahlar
Kalın sağlıcakla ✋

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,861
3,504
113
Neyse ben yatayım sabah kuzenimin ameliyatı var refakatçi olarak yanında durmam lazım. @Beşiktaş tekrar söylüyorum aklımdasın sana atacam 250yi. Bi sürede dağıtım yapmam. Kazanırsam direkt etiketleyip gçnderim yaparım. Keyif bırakmadılar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,840
10,730
113
Valla ben o guruba hiç güvenmiyorum nedense Setra ultra betkolik ve smart yatırım yapılacak siteler değil
ben her ay 100k yatırım yapıyordum bu 4 siteye, setra ve betkolik haftasonu bonusundan nbu ultrabet direkt yatirim bonusunu yasakladi kayipta alamiyoruz ödemeye öderler de bonus sistemi kepaze

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,457
41,417
113
Neyse ben yatayım sabah kuzenimin ameliyatı var refakatçi olarak yanında durmam lazım. @Beşiktaş tekrar söylüyorum aklımdasın sana atacam 250yi. Bi sürede dağıtım yapmam. Kazanırsam direkt etiketleyip gçnderim yaparım. Keyif bırakmadılar
Est dost hiç sorun değil geçmiş olsun Allah şifa versin aldım say kesene bereket

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,457
41,417
113
ben her ay 100k yatırım yapıyordum bu 4 siteye, setra ve betkolik haftasonu bonusundan nbu ultrabet direkt yatirim bonusunu yasakladi kayipta alamiyoruz ödemeye öderler de bonus sistemi kepaze
100 k mız hiç olmadı dost bizdeki Max yatırım 5 k :) ondan korkuyoruz adam 100 k diyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...