- 10,836
- 10,724
- 113
ben genellıkle geceleri aktif olup gündüzleri uyuyorum bugun uyuyakalmışız. Mist falan hep bizim mekanlar şu son 10 gündür pek gitmesem deOralar daha hareketli hem üniversitesite caddesi geç saatlere kadar aktif
ben genellıkle geceleri aktif olup gündüzleri uyuyorum bugun uyuyakalmışız. Mist falan hep bizim mekanlar şu son 10 gündür pek gitmesem deOralar daha hareketli hem üniversitesite caddesi geç saatlere kadar aktif
Evet. Ben de mesajlarını bildirdim engelledim zatenBoşver dost takılma sen malesef oluyor böyle şeyler olmasa iyi ama şikayet edende kurtarandi onu gördüm
La yok aradan bir saat geçmedi yalan söylüyor diyir hiçbir sitede güncelleme yoko eleman bana bi yerden tanıdık geldı de yine de göndermeyin parasini sitede güncelleme varsa bu roll sahibinin sucu mu amk
61in neresi toprağımEvet. Ben de mesajlarını bildirdim engelledim zaten
Betcoda genel güncelleme yoktu ama benim sitede vardı. Bazı çrkim yöntemleri buglanıyor hesaba geri dön0yor para farklı yöntemle çek diyolar vs vsLa yok aradan bir saat geçmedi yalan söylüyor diyir hiçbir sitede güncelleme yok![]()
Araklı dost61in neresi toprağım
Halletin mi geldimi ödeme ?Betcoda genel güncelleme yoktu ama benim sitede vardı. Bazı çrkim yöntemleri buglanıyor hesaba geri dön0yor para farklı yöntemle çek diyolar vs vs
Paratim attım paratime at diyor. Cebimdeki parayı istiyor utanmaz herifLa yok aradan bir saat geçmedi yalan söylüyor diyir hiçbir sitede güncelleme yok![]()
Yok yeni çekim verdim işte daha yeni beklemeye aldı talebi. Normalde max 1 saatte öder de bugün böyle olduHalletin mi geldimi ödeme ?
At yarışçı mıymıs bu arkadaşTanırsın ya fahri dostumuz at yarışçı
büro hangisiYok yeni çekim verdim işte daha yeni beklemeye aldı talebi. Normalde max 1 saatte öder de bugün böyle oldu
Setrabetbüro hangisi
Yok atyarisi severAt yarışçı mıymıs bu arkadaş
Valla ben o guruba hiç güvenmiyorum nedense Setra ultra betkolik ve smart yatırım yapılacak siteler değilYok yeni çekim verdim işte daha yeni beklemeye aldı talebi. Normalde max 1 saatte öder de bugün böyle oldu
he cok rahat oderSetrabet
ben her ay 100k yatırım yapıyordum bu 4 siteye, setra ve betkolik haftasonu bonusundan nbu ultrabet direkt yatirim bonusunu yasakladi kayipta alamiyoruz ödemeye öderler de bonus sistemi kepazeValla ben o guruba hiç güvenmiyorum nedense Setra ultra betkolik ve smart yatırım yapılacak siteler değil
Est dost hiç sorun değil geçmiş olsun Allah şifa versin aldım say kesene bereketNeyse ben yatayım sabah kuzenimin ameliyatı var refakatçi olarak yanında durmam lazım. @Beşiktaş tekrar söylüyorum aklımdasın sana atacam 250yi. Bi sürede dağıtım yapmam. Kazanırsam direkt etiketleyip gçnderim yaparım. Keyif bırakmadılar
100 k mız hiç olmadı dost bizdeki Max yatırım 5 kben her ay 100k yatırım yapıyordum bu 4 siteye, setra ve betkolik haftasonu bonusundan nbu ultrabet direkt yatirim bonusunu yasakladi kayipta alamiyoruz ödemeye öderler de bonus sistemi kepaze