- 16,491
- 5,589
- 113
@Enişte bana devreder 
Tebrikler hayırlı sabahlarRol yapmak için aldım ben de o yüzden rol açmak zorunlu tamam o zaman reisim saygılar.
Nerde vardın hacı? İki adımı kendim attım vardın ben mi görmedim? Sana atmam doğru olur mu şu an yemişim 500 lirasını elimin açık olduğunu burdaki herkes biliyor benim sana neden atayım şu an kimse rolümü takip etmedi sonuçta.Konuda biz vardık dost bize aktarabilirsin yine sen bilirsin
Mulayimin konusunda vardım ben burda vardım demedim ben istemedim sen vermek istiyordan o konudan birine verebilirdin sen devam et bosverNerde vardın hacı? İki adımı kendim attım vardın ben mi görmedim? Sana atmam doğru olur mu şu an yemişim 500 lirasını elimin açık olduğunu burdaki herkes biliyor benim sana neden atayım şu an kimse rolümü takip etmedi sonuçta.
Birine atacaksan illa at işte ona yapsın dost kimse takip etmedi zatenNerde vardın hacı? İki adımı kendim attım vardın ben mi görmedim? Sana atmam doğru olur mu şu an yemişim 500 lirasını elimin açık olduğunu burdaki herkes biliyor benim sana neden atayım şu an kimse rolümü takip etmedi sonuçta.
Ya dayı canımı sıkma gözünü seveyim o nasıl laf ya 2 adım attım kimse yoktu niye atayım ki şu an birisine. Kendim gittim 6500 kar yapıyorum 4500 geri dağıtıyorum ben boş konuşmayın gözünü seveyim. Hadi hayırlı geceler.Pek veresinde yokmuş zaten kar cebe yakışır bol sans![]()
Tamam at birader ibanMulayimin konusunda vardım ben burda vardım demedim ben istemedim sen vermek istiyordan o konudan birine verebilirdin sen devam et bosver
İhtiyacın varsa kalsın kardeşim biz hergun burdayiz bugün olmazsa yarın yine aynı rolde konuacaz sen konu açmışsın birine devredecen diye konu açtın için yazdım bendeTamam at birader iban
Yaz hadi dost al parayı aç rollü olmaz bir şey dostlar arasında böyle tartışmalar olurİhtiyacın varsa kalsın kardeşim biz hergun burdayiz bugün olmazsa yarın yine aynı rolde konuacaz sen konu açmışsın birine devredecen diye konu açtın için yazdım bende
Çekim gelsin atıcam yaz sen benden çıksın şu 500 millete gaz yapıyor para. Benden çıksın da nolursa olsunİhtiyacın varsa kalsın kardeşim biz hergun burdayiz bugün olmazsa yarın yine aynı rolde konuacaz sen konu açmışsın birine devredecen diye konu açtın için yazdım bende
Seni oarayla doverimle la bebe uza işine bakYa bak işine benim canımı sıkma sikerim parasını pulunu şimdi sen ağzından çıkan lafa bak önce veresim yokmuş amk 2 adımı kendim attım rolün amacı takip değil mi? Neyse paslandık 500ü için rahat olsun hadi yolun açık olsun.
federal yalamayın böyle kolpaları götünde donu yok cebinde kurus parası yok 500 lira icin biraderli miraderli konusur bunlar kanı bozuk cunku, baska bir konuda da bana sallamis ben uyurken, kısaca siklemeyin bunun gibileri ben yoksaydım an itibari ile tuşa bas geç canimHadi git yat sen eline üç kuruş geçen kulanbey kesiliyor başımıza senin olsun la paranda rolunde şimdi gece gece arristlige bak
Sakin fero baba gerek yokSeni oarayla doverimle la bebe uza işine bak
Tmm dostum küfürlü kırıcı konusmayinSen değil senin kralın gelsin senin paranın da senin de amına koyarım gece gece beni cinnete getirme siktir git hadi.
Tmm dostum kırıcı konusmayinGormuyon mu dost 45 yaşında adamız düne kadar abi diyordu şimdi konuşmalarına bak dünkü çocuk insanda biraz edep haya olur ne gerek var o laflara
Boşver dost alma bunun parasını ben hallederim senin işini benden alMulayimin konusunda vardım ben burda vardım demedim ben istemedim sen vermek istiyordan o konudan birine verebilirdin sen devam et bosver