- 42,457
- 41,417
- 113
Lafı olmaz dost güle güle harca düşünmen yeter@Beşiktaş dost seni unuttum sanma. Dmleri kapattım para isteyenler yüzünden. Çekimi anca verebildim ama takatim kalmadı. Gün içinde elinde olur
Lafı olmaz dost güle güle harca düşünmen yeter@Beşiktaş dost seni unuttum sanma. Dmleri kapattım para isteyenler yüzünden. Çekimi anca verebildim ama takatim kalmadı. Gün içinde elinde olur
Afiyet şeker olsun dost para gelir gider adamliginiz bas taciHatırlarsın fero baba 3 senedende fazla belki 4 5 sene te diğer taraftan @Beşiktaş
Ya sinirimi bozuyolar adam para istiyor. Sonra msj atıyor diğerinin parasını ben alacam diyor. Para çrkemedim diyorum damion a şikayet ediyor. Kime ederse etsin gerçi de. Para isteyene atmam bu şekilde. İstediğine şikayet etsin. Sadece sana atacamLafı olmaz dost güle güle harca düşünmen yeter
ne parası olay ne roll müYa sinirimi bozuyolar adam para istiyor. Sonra msj atıyor diğerinin parasını ben alacam diyor. Para çrkemedim diyorum damion a şikayet ediyor. Kime ederse etsin gerçi de. Para isteyene atmam bu şekilde. İstediğine şikayet etsin. Sadece sana atacam
Okudum yazılanları üzüldüm malesef insanoğlu bazen gereksiz konuşabiliyor@Beşiktaş dost seni unuttum sanma. Dmleri kapattım para isteyenler yüzünden. Çekimi anca verebildim ama takatim kalmadı. Gün içinde elinde olur
Roll açtım 1 kişi takip ediyordu. Sonlara doğru gelen oldu. O 1 kişiye attım. Beşiktaşa dedim sana atacam, bi de birini daha seçtim. Eleman 250 yerine 500 istiyorne parası olay ne roll mü
Hamam yolu veya Atatürk lisesi tarafında belki açık bir yer vardır. Ya da 1 saatte kadar açılır birçok yer.petrol uzak şehrin merkezindeyim ben
Sorma ya adam rol yaptı bir çok kişiye de dağıtım yaptı site ödemeyi geviktirince daimona sikayet etmis parami ödemiyor diyene parası olay ne roll mü
visnelik bitmiş tasınıcam burdan espark tarafına planlarim var cok arkadaş var bağlardaHamam yolu veya Atatürk lisesi tarafında belki açık bir yer vardır. Ya da 1 saatte kadar açılır birçok yer.
Hakimsin Eskişehir'eHamam yolu veya Atatürk lisesi tarafında belki açık bir yer vardır. Ya da 1 saatte kadar açılır birçok yer.
o 500 isteyen kisinin kullanıcı adını ıletır mısın hayirdir o kımRoll açtım 1 kişi takip ediyordu. Sonlara doğru gelen oldu. O 1 kişiye attım. Beşiktaşa dedim sana atacam, bi de birini daha seçtim. Eleman 250 yerine 500 istiyor
Tanimazssin kurtarano 500 isteyen kisinin kullanıcı adını ıletır mısın hayirdir o kım
Her tarafını bilirim 112 de 2 yıla yakın çalıştım.Hakimsin Eskişehir'eben bir sene dükkan islettim esnaf sarayınin altında
![]()
Kurtaran ödemeyi devralmış. Diğeri 500 istemişti. Ben mesajları sonradan gördüm. Kurtaran mesaj atıp önce kendine para istemiş benden. Sonra ödülü bana at diye yeni bi mesajTanimazssin kurtaran![]()
Oralar daha hareketli hem üniversitesite caddesi geç saatlere kadar aktifvisnelik bitmiş tasınıcam burdan espark tarafına planlarim var cok arkadaş var bağlarda
o eleman bana bi yerden tanıdık geldı de yine de göndermeyin parasini sitede güncelleme varsa bu roll sahibinin sucu mu amkTanimazssin kurtaran![]()
12 yıl oldu oradan ayrılalı ama halen Eskişehir hafıza da 😊Oralar daha hareketli hem üniversitesite caddesi geç saatlere kadar aktif
Boşver dost takılma sen malesef oluyor böyle şeyler olmasa iyi ama şikayet edende kurtarandi onu gördümKurtaran ödemeyi devralmış. Diğeri 500 istemişti. Ben mesajları sonradan gördüm. Kurtaran mesaj atıp önce kendine para istemiş benden. Sonra ödülü bana at diye yeni bi mesaj
Ya gönderecektim de sanki adama atmak zorundaymışım gibi şikayet ediyor ona tutuluyorum. Konuda bile yoktuo eleman bana bi yerden tanıdık geldı de yine de göndermeyin parasini sitede güncelleme varsa bu roll sahibinin sucu mu amk
Tanırsın ya fahri dostumuz at yarışçıo eleman bana bi yerden tanıdık geldı de yine de göndermeyin parasini sitede güncelleme varsa bu roll sahibinin sucu mu amk