- 78,030
- 50,077
- 113
Dk 70
Bir şey olmadı Kral Ya sen niye böyle triplere girdin vallahi bir şey yok ya arkadaşların hakkına girmek istemiyorum takip ettiler yaNoldu şimdi anlamadım ama sen bilirsin reis.
İyi vallahi idare ediyoruz yasamaya mücadeleye devam 😊Eh cano sen
Allah kolaylık versinİyi vallahi idare ediyoruz yasamaya mücadeleye devam 😊
vara gittiler dediniz baktımda varlık bir şeyde yoktu kanka valla alt oynamak sıkıntı her zaman 1 gol oyna 3 gol alt oynama@parsens haklıydı dinlemedim, açaydım kollarımı gitme diyeydim 😟
Kanka tribe girmek değil ben gidiyorum diyince ne olduğunu anlamadım olayın amacım yanlış mı anladın tam onu çözmekti. Tamam o zaman sıkıntı yok 🙋♂️Bir şey olmadı Kral Ya sen niye böyle triplere girdin vallahi bir şey yok ya arkadaşların hakkına girmek istemiyorum takip ettiler ya
Muro başkan adamdır kendi gibi yüreğide güzeldir herkes muro başkan gibi düşünmez emeğe saygı göstermez var olasın dostumBir şey olmadı Kral Ya sen niye böyle triplere girdin vallahi bir şey yok ya arkadaşların hakkına girmek istemiyorum takip ettiler ya
Sağlık olsun be kardom. Canımız sağ olsun☺vara gittiler dediniz baktımda varlık bir şeyde yoktu kanka valla alt oynamak sıkıntı her zaman 1 gol oyna 3 gol alt oynama![]()
Hepimize inşallah gardaşımAllah kolaylık versin
Gelir inşallah kardo üst oynaşan atamazlardi MK 😂😂Sağlık olsun be kardom. Canımız sağ olsun☺