Yapmaa ama olsun vallahi icinden böyle geldiyse yapacak birsey yok bol sans diyelimBeyler kuponu bozdum 2045 lira veriyor iki maçlık tek adım yapacağım gelirse arkadaşlara ulaşırım
Yapmaa ama olsun vallahi icinden böyle geldiyse yapacak birsey yok bol sans diyelimBeyler kuponu bozdum 2045 lira veriyor iki maçlık tek adım yapacağım gelirse arkadaşlara ulaşırım
Lan kalabalık yapma olum liste bende herkesi silerim bak sana sinirlenipdoğru karar kanka hadi sendeyiz![]()
Çok dengesiz bir maç kanka olmayabilir deBu maçta bir gol daha kesin olur artık bence.
Basket voleybol yap bitirelim şu işi hadi bol san bı dahaBeyler kuponu bozdum 2045 lira veriyor iki maçlık tek adım yapacağım gelirse arkadaşlara ulaşırım
Bol sans dostBeyler kuponu bozdum 2045 lira veriyor iki maçlık tek adım yapacağım gelirse arkadaşlara ulaşırım
Sen biramı içiyorsun Ulan bende içmeyi planlıyorum icicem demiyorum bak nasıl içerim diye plan yapıyorum 🤣🤣🤣doğru karar kanka hadi sendeyiz![]()
tekel kankim ya canım isteyince veriyor sağolsunSen biramı içiyorsun Ulan bende içmeyi planlıyorum icicem demiyorum bak nasıl içerim diye plan yapıyorum 🤣🤣🤣
Bol şanslar bitirelimSon adım. Şöyle bişey yaptım beyler. Bol şans.
Şansımız bol olsun bromSon adım. Şöyle bişey yaptım beyler. Bol şans.
Hadi bakalım bol şansın olsunSon adım. Şöyle bişey yaptım beyler. Bol şans.
Adres veriyorum kuryeyle gönder 🤣🤣🤣tekel kankim ya canım isteyince veriyor sağolsun![]()
futbol bende beyler, ilk adımı takip etmedim kemal kazansın diye takip ediyorum bu arada haberiniz olsun bol şanslarSon adım. Şöyle bişey yaptım beyler. Bol şans.
Hadi bakalımSon adım. Şöyle bişey yaptım beyler. Bol şans.
Getir gölüfutbol bende beyler, ilk adımı takip etmedim kemal kazansın diye takip ediyorum bu arada haberiniz olsun bol şanslar
Bol şanslar dostSon adım. Şöyle bişey yaptım beyler. Bol şans.